2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین بگین حق با من و همسرم هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 77 پست
شوهر من خونه مامانم اینا رو ساخت حق شوهرمو ندادن،اونم چشم دیدنشونو نداره که واقعا حق داره

دردش اینجایی هست که خانواده آدم کاری کنن نتونی ازشون حتی دفاع کنی .حتی براشون مهم نیست که این وسط فقط دختر خودشون هست که داغون میشه

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
گلم نارحت شدم همسرت ادم خوبیه قدرشو بدون.. با هیچکدوم از خانوادا ها رفت و امد نکن. از زندگیت دفاع ...

مممنونم عزیزم چشم حتما .

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دردش اینجایی هست که خانواده آدم کاری کنن نتونی ازشون حتی دفاع کنی .حتی براشون مهم نیست که این وسط فق ...

دقیقا بخدا عین حقو گفتی،،،،،بالاخره شوهر من ۴ماه زحمت کشید خونشون حق بچمه،نمیدونم والا خدا هدایتشون کنه

ببین ب هیچ عنوان بد خانوادت ب همسرت نگو

اما نشون بده سر سنگینی باهاشون تا بفهمه بخاطرش ناراحتی

خانوادتم باید دمشون بچینی تا از این‌ببعد سر هرچی اینطور رفتار نکنن بدون اینکه همسرت بفهمه 

سر ماجرا از دستت در بره بدجور ب دردسر میفتی اونا چی میگن‌همسرت یچی میشی جوب دوسر طلا 

میگی ارتباط بی رویه  ؟؟؟؟ والا پنج ساله ازدواج کردم از بس از دست خانوادم خونه زندگیم بی در و پی ...

پع همچین مامانی تو ذهنم نمیگنجههه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

خوب وقتی دیدین باهاشون چه رفتاری کردین ؟الانم رفت و آمد دارین؟

ماهم بعد 7 سال ذات هاشون شناختیم 

شوهرم که وابسته خانوادش بود شدید... 

منم النگو فروختم تا مهمونی داد 

خانواده خودمم خوب نیستن حتی 

الان من که رفت امد کم کردم 

شوهرمم که قطع کرد  رابطه اش کلا.... جواب تلفن هاشون نمیده 

راستش ما هم همین شد با خانوادش قطع ارتباط کرد .اما به خانواده من احترام میزاشت اما مامان بابای من خی ...

وای یعنی نمیدونم چی بگم احترام به پدر مادر مهمه ولی بخوان اینجوری باهات رفتار کنن اصلا درست نیست یکم ازشون دوری کن تا خوب شم بچسب ب شوهرت گناه داره قدرش بدون مرد خوبه 

ببین ب هیچ عنوان بد خانوادت ب همسرت نگو اما نشون بده سر سنگینی باهاشون تا بفهمه بخاطرش ناراحتی خان ...

خانواده من دیگه فک نکنم ببینمشون چون اینطور که معلومه مهمونیشون فقط براشون مهمه .امروزم پیام دادن عین آدمیزاد میاین مهمونی بعدش هر غلطی خواستین بکنین .مردشور حرف مردم ببرن که از الان رعشه افتاده به دل اینا مردم چی میگن .

ماهم بعد 7 سال ذات هاشون شناختیم  شوهرم که وابسته خانوادش بود شدید...  منم النگو فروختم ...

ما هم عین شما دقیقا

خب چرا اینطوری ان باهات دشمنی دارن 😐😐

مامان من از وقتی بچه بودم بابام میگفت مثلا النگو برا دختر قشنگم بخرم مامانم میگفت من مردم که برای این بخری و......همین رو تو کل زندگی بسط بده .انقدر بی دلیل ازش کتک میخوردم همیشه سیاه و کبود بودم

خانواده من دیگه فک نکنم ببینمشون چون اینطور که معلومه مهمونیشون فقط براشون مهمه .امروزم پیام دادن عی ...

چقدر ضعیفی

مردم کین 

همسرت غرور خانوادگی خودت مهم

مادرت ک براش تو مهم نیستی گوربابای مهمونا

بخدا هیچی هیچی مهمتر از عزتی ک خودت ب خانوادت) همسر و فرزندات( میدی نیست 

وای یعنی نمیدونم چی بگم احترام به پدر مادر مهمه ولی بخوان اینجوری باهات رفتار کنن اصلا درست نیست یکم ...

چشم بهتره کلا دیگه قطع ارتباط کنم چون فرمودند وای مردم چی میگن نیایین مهمونی ؟شما بیایین بعدش گورتون گم کنید.

میگی ارتباط بی رویه  ؟؟؟؟ والا پنج ساله ازدواج کردم از بس از دست خانوادم خونه زندگیم بی در و پی ...

من سال ٩٦ رفتیم زیر یه سقف کلا زیر ١٠ بار مهمان اومد خونم

کلا کسی رو دعوت نمیکنم چؤن پولی برامون نمیمونه. 

اگه اهل مهمونی بؤدم الان نمیتونستیم ملک بخریم .

همه شاکی چرا رفت و آمد نمیکنین حتی شوهرم.

به شوهرم میگم أگه رفت و آمد کنیم پولی نمیتونه که ملک بخریم باز بعد چند ماه یادش میره