2777
2789

حتی عنوان تاپیک های قبل منم بخونید متوجه میشید خانواده منو همسرم همیشه خونه ما بودن و منو همسرم کلا پنج سال در نقش گارسون بودیم .

تو زندگی من و همسرم هم مثل تمام زوج های دیگه مشکلات بود قسط های مراسم هامون بود گاهی دستمون تنگ میشد گاهی قهر بودیم یهو مهمون میومد و کسی نمیفهمید ما قهریم. 

کلا هیییییییییییییییییییییییییچ کس از هیچ مشکل ما خبر نداشته و نداره هیچکسسسسسسس.

بجز به مشکل که شوهرم با خانوادش به فلان مشکل خورد اونم خاله فضول و عوضی من تو عروسی من طرح دوستی با خواهر شوهرم ریخته بود و ظاهرن الان با خواهر شوهر من رفیق جینگ شدن .و خالم همه جا جار زده که شوهر من سره یه مسئله مالی با باباش سر سنگین شده.

حالا ما سره یه مهمانی خانوادگی که دوسنداریم با خانواده من بریم مامانم زنگ زد به شوهرم تا سلام کرد گفت تو با خانوادت مشکل داری بیخود کردی دختر منو پر کنی مهمونی نیاد و......

فرداش بابام زنگ زد گفت آقا مهرزاد تو با خانوادت به مشکل خوردی به ما چه که مهمونی خانوادگی ما نمیایین؟ بعدشم گفت ببین ما جلو مردم ابرو داریم عین بچه آدم میایین بعد مهمونی گورتون گم کنین قهر کنین و چند بار تکرار کرد تو با خانوادت به مشکل خوردی سر ما خالی میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟

شوهر من هیچی نگفت قطع کرد و گریه کرد منم ساکت و ترسیده فقط نگاش میکردم یهو شوهرم زنگ زد گفت پاتون خونه من یا در مغازه من بزارین یا بیایین دنبال زن و بچه من برای مهمونی اجبارشون کنین آبرو ریزی به پا میکنم تو عمرتون ندیده باشین بابامم داشت میگفت با خانوادت مشکل.....که شوهرم قطع کرد گوشی رو .

منم تا الان رو تخت بیدارم و هیچ حرفی ندارم.

فقط میدونم انقدر خانواده من بی رویه خونه ما اومدن و یخچال رو ذله آوردن که ما دو نفر آدم از دسشون یبار طلا فروختیم برنج و گوشت گذاشتیم جلوشون هیچوقت نپرسیدن به چیزی احتیاج ندارین ؟؟ ؟پنج ساله ازدواج کردم ارزو به دلم موند یه عید یه تولد یه مناسبتی خانوادم  ادم حسابم کنم همیشه گارسونشون بودم موقع تفریح رفتن که یادشون به ما نبود .صدای شکستن دل شوهرم امشب شنیدم با اینکه هرکی بد از خانوادم بگه جرش میدم .ترجیح میدم مدت طولانی ای نبینمشون بلکه خدا قسمت کنه شعور پیدا کنن برای زندگی ما و اینکه کجا بریم کجا نریم تعیین تکلیف نکنن .نقطه ضعف کسی رو تو صورتش نزنن و مالک زندگی بچه هاشون نباشند..و...

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

عجب پدر و مادری داری

چطور جرات میکنن با داماد اینطور برخورد کنن

خانواده من حتی اگر از دست دامادشون دلخور باشن اصلا به روشون نمیارن و درنهایت احترام باهاشون برخورد میکنن

با اینکه پدرم آدم عصبی و حساسیه

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب پدر و مادری داری چطور جرات میکنن با داماد اینطور برخورد کنن خانواده من حتی اگر از دست دامادشون ...

شوهرم خیلی بهشون احترام میزاره شوهرم آدم آروم و خیلی خیلی درونگرا هست رفتار خانواده من نرماله تا وقتی یه خواسته ای داشته باشن منو همسرم بگیم نه اونوقت انقدر بی احترام رفتار میکنن که من خسته شدم از کاراشون

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
کنار شوهرت باش هرجااون میره توام برو باخانوادتم دهن به دهن نشو

.چشم حرف شما درسته .بنظر شما حق با ما هست ؟

چقدر دلم برای شوهرت سوخت،،،،منو و شوهرمم بعداز ۱۰سال تازه ذات خانواده هامونو دیدیم

خوب وقتی دیدین باهاشون چه رفتاری کردین ؟الانم رفت و آمد دارین؟

فقط میتونم براتون دعاکنم که خدا به دلتون آرامش بده ناراحت نباش عزیزم اینم یه مقطعی اززندگیه میگذره ودوباره همه چی به روال عادی برمیگرده سعی کنیدبخوابیدوذهنتون روبیشترازاین درگیر مسائل شب گذشته نکنید🌹🌹🌹🌹

خوب وقتی دیدین باهاشون چه رفتاری کردین ؟الانم رفت و آمد دارین؟

شوهرم قطع رابطه کرده حتی سلامم نمیکنه دیگه به خانوادش،،،من هر ۲هفته میرم خونه مامانم اینا ۴ساعت هستم برمیگردم

فقط میتونم براتون دعاکنم که خدا به دلتون آرامش بده ناراحت نباش عزیزم اینم یه مقطعی اززندگیه میگذره و ...

چشم ممنونم

پشت شوهرت باش کار پدر مادرت اصلا درست نبود که اینجوری با دامادشون حرف بزنن چیزی هم میخواستن بگن به خودت میگفتن ، همیشه ارتباط زیاد و بی رویه با آدما باعث میشه به خودشون اجازه دخالت بده اگه واقعا احساس میکنی همینطوره  ارتباطتتو کم کن شک نکن پشت شوهرتو خالی کنی زندگی خودت اسیب میببنه

شوهرم قطع رابطه کرده حتی سلامم نمیکنه دیگه به خانوادش،،،من هر ۲هفته میرم خونه مامانم اینا ۴ساعت هستم ...

راستش ما هم همین شد با خانوادش قطع ارتباط کرد .اما به خانواده من احترام میزاشت اما مامان بابای من خیلی بی چاک دهن هستن بار ها پشت تلفن بهش کلی فحش داده مامانم و حالا هم حسابی حرف بار بیچاره کردن .باور نمیکنی از خدامه باهاشون قطع ارتباط کنم 

شناختی که ندارم امیدوارم همسر منطقی خوبی باشن ولی ظاهرا حق باشماس خانوادت بی احترامی کردن وهمچنان ...

شوهرم اهل بی احترامی نیست خیلی آرومه کلا اهل بحث نیست .بخدا مظلوم گریه کرد دلم شکست هیچی نگفتم فقط گفتم ببخشید گفت مگه چیکار کردی ؟گفتم خانوادم ...گفت هیسسسس تو کاری نکردی همین تا الانم سکوت کامل هیچ حرفی نزدیم دوتامون ساکت و پر از بغض اون خوابید منم بیدارم