2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین بگین حق با من و همسرم هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 77 پست
پشت شوهرت باش کار پدر مادرت اصلا درست نبود که اینجوری با دامادشون حرف بزنن چیزی هم میخواستن بگن به خ ...

میگی ارتباط بی رویه  ؟؟؟؟ والا پنج ساله ازدواج کردم از بس از دست خانوادم خونه زندگیم بی در و پیکر شده بود از خدامه کلا ارتباطمون قطع شه .خیلی رفتارای زشتی دارن مامانم میاد میشینه فلان غذا رو درست کن ترشی داری ؟وا نداری ؟زنگ بزن مهرزاد بخره بیاره بابات با فلان غذا ترشی میخوره و.......مامانم میبینی از اتاقم لاک به دست درحالیکه ادکلن و کرم پودرمو خالی کرده رو خودش میاد بیرون غذا چیشد وای مردیم از گشنگی چرا سفره پهن نمیکنی ؟؟؟؟؟؟.اینا فقط بخشی از بدبختی‌های منه که فراموشم نمیشه

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
شوهرم اهل بی احترامی نیست خیلی آرومه کلا اهل بحث نیست .بخدا مظلوم گریه کرد دلم شکست هیچی نگفتم فقط گ ...

بنده خدا

همیشه وهمه جا کناروهمراهش باش

حتما بهش بگو بهش اقتدار بده بگو مرد من تویی پدر بچه من تویی،احترام خانواده ها سرجاش ولی ما باهم هماهنگیم.

ارتباطتم کم کن با خانوادت.

همچین مردایی بخدا کمن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه گریه هم کرده یکی دیگه بود الان قشقرق بپاکرده بود

کاش قشقرق ب پا میکرد اینجوری سکوت نمی‌کرد خیلی ناراحت شد

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
بنده خدا همیشه وهمه جا کناروهمراهش باش حتما بهش بگو بهش اقتدار بده بگو مرد من تویی پدر بچه من تویی ...

مممنونم آرامش میدی دلم آشوب بود .چشم بنظرم این پنج سال به اندازه کافی سو استفاده شده از خوش برخوردیمون  دیگه باید یه مدت کلا بزاریمشون کنار بیشتر شوهرمو به آرامش برسونم بیچاره از دسشون همیشه با شلوار لی و تی شرت تو خونه بود یکبار هم اعتراضی نکرد که چرا انقدر خانوادت اینجان .در عین حال بی احترامی هایی بهش شد که الان یادم میاد خجالت میکشم

مممنونم آرامش میدی دلم آشوب بود .چشم بنظرم این پنج سال به اندازه کافی سو استفاده شده از خوش برخوردیم ...

آره متوجه شدم

کم کم رابطتو کم کن

باهاشون گرم نگیر یکی درمیون تماسشونو جواب بده بهانه بیار زیاد نرو

خواستن بیان بهونه بیار

میفهمن دیگه 

درعوض به جبران اون ۵سال با بچه وشوهرت خوش باش 

پارک تفریح مسافرت

خودتونو سرگرم کنین

باور میکنی توی این ۳۲سال عمرم اولین باره میشنوم همچین برخوردی وسکوت داماد

خلاصه انرژیتو صرف زندگیت کن،به شوهرت بها بده

آره متوجه شدم کم کم رابطتو کم کن باهاشون گرم نگیر یکی درمیون تماسشونو جواب بده بهانه بیار زیاد نرو ...

چشم حتما .ممنونم از زمانی که گذاشتید و پاسخ دادید .ما ها که بزرگتر نداریم دلمون خوشه اینجا کسی بهمون راهنمایی بده 

میگی ارتباط بی رویه  ؟؟؟؟ والا پنج ساله ازدواج کردم از بس از دست خانوادم خونه زندگیم بی در و پی ... : /discussion/topic/11968059/%d8%a8%da%86%d9%87-%d9%87%d8%a7-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%db%8c%d9%86-%d8%a8%da%af%db%8c%d9%86-%d8%ad%d9%82-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%d9%86-%d9%88-%d9%87%d9%85%d8%b3%d8%b1%d9%85-%d9%87%d8%b3%d8%aa?postId=308940401

عزیزم این ارتباطا نادرست وبی رویست دیگه نمیگم شما انجام میدی و مقصری قبول دارم از طرف خانوده شماست  اما تا درست  نشه و مدیریتش نکنی تمام صدماتش بر میگرده به زندگیتون

گلم نارحت شدم همسرت ادم خوبیه قدرشو بدون..

با هیچکدوم از خانوادا ها رفت و امد نکن.

از زندگیت دفاع کن

فک کنم خانواده هاتون هیچکدوم دلشون برا شما نمیسوزه.

پشت همسرت باش .امروزم یه کیک خوشمزه درست کن با میوه و چایی برید پارک یا طبیعت و دستای همسرتو بگیر و بگو ک خوشحالم ک دارمت و من هرلحظه کنارتم .. گوشیارو هم خاموش کنید و بگید و بخندید

اول بهت تبریک میگم شوهرت خیلی خوبه 

ببخشید خانوادت دیدن خیلی خوبه ازش سو استفاده میکنن

با کسی قهر نباشید ولی حریم خونتونو حفظ کنید مشاوره برید منم عین شما بودم 

برا عروسی خواهر برادر سنگ تموم میزاشتم همیشه خونه ما بودن 

عقد یه دونه دخترم هیچکدوم نیومدن تهرانیم گفتن دوره 

6 داداش سه تا خواهر همشون طلا دادیم 

تازه بعد سی سال شناختمشون

راستش ما هم همین شد با خانوادش قطع ارتباط کرد .اما به خانواده من احترام میزاشت اما مامان بابای من خی ...

شوهر من خونه مامانم اینا رو ساخت حق شوهرمو ندادن،اونم چشم دیدنشونو نداره که واقعا حق داره

به خانواده ت خیلی رو دادی و زودتر باید روابطو محدود میکردی پشت همسرت باش و از حالا بهتر مدیریت کن

بخدا من رو ندادم خودشون خیلی پر رو پیش روی کردن وگرنه من و همسرم بی احترامی نمیکردیم واقعا روم نمیشد بگم کمتر بیایین .میگفتم اطلاع بدین بعد بیایین مامانم برگشت گفت کجا رو دارین برین