2777
2789
عنوان

کرم شیر ایمیجز🤔عکسشو میزارم

494 بازدید | 22 پست

کسی استفاده کرده؟

باعث لک نمیشه؟خوبه؟

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

بزار

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متنفرم ازش پوستمو داغون خشک کرد🤢

باز خدارا شکر برا دستام زدم گفتم بزار ببینم چطوره بعد بزنم به صورتم ولی پوست دستمو داغون کردد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

متنفرم ازش پوستمو داغون خشک کرد🤢 باز خدارا شکر برا دستام زدم گفتم بزار ببینم چطوره بعد بزنم به ...

میدونی ساخت کجاست؟

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
متنفرم ازش پوستمو داغون خشک کرد🤢 باز خدارا شکر برا دستام زدم گفتم بزار ببینم چطوره بعد بزنم به ...

دقیقا خشک میکنه

و تازه باعث جوش ریز و ایناهم میشه 

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
میدونی ساخت کجاست؟

ساخت چین هست ی شاین ریزی داره 

دست خواهر شوهرمو ساخت برا من خوب نبود 

واقعا از چشمم افتاد هفتاد هزار هم پولشو داده بودم دیگه شوهرم برام کرم دست و صورت جوجوبای مای گرفت دارم استفاده میکنم عالیه

ولی من قوطیشو چون کیوت بود برداشتم الان همون کرم مای رو ریختم داخلش🤭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ساخت چین هست ی شاین ریزی داره  دست خواهر شوهرمو ساخت برا من خوب نبود  واقعا از چشم ...

من از قوطیش خوشم اومده حقیقتا🤣