2777
2789

همین که صد تومن وام میده صدو پنجاه باید پس بدی؟

قسط‌ش هم سه و خورده ایه. شیش ماه سپرده میذاری بعد وام میدن.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همین که صد تومن وام میده صدو پنجاه باید پس بدی؟ قسط‌ش هم سه و خورده ایه. شیش ماه سپرده میذاری بعد و ...

متغیره

ینی تو میتونی ۵۰۰ملیون بذاری بعد از ۴ ماه ۵۰۰ وام بدن

من میخام بدونم که آیا باید ۴ماه از افتتاح حساب بگذره یا ۴ماه باید سپرده ی طرح داشته باشم؟

خدایا شکرت

بعد از دوماه ب اندازه پولت و بعد از ،4ماه دوبرابر بهت میده پول خودتم میده

الان که گوگل کردم نوشته بود بعد از ۴ماه اندازه پولت میدن

شما مطمئنی بعد از ۲ ماه برابره پولت وام میدن؟

خدایا شکرت

متغیره ینی تو میتونی ۵۰۰ملیون بذاری بعد از ۴ ماه ۵۰۰ وام بدن من میخام بدونم که آیا باید ۴ماه از اف ...

از روزی ک سپرده میذارید حساب میشه. بله درسته متغییره ،واسه ضامن یکم سخت گیری میکنن، تا لحظه اخر هی استعلامشو میگیرن.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
از روزی ک سپرده میذارید حساب میشه. بله درسته متغییره ،واسه ضامن یکم سخت گیری میکنن، تا لحظه اخر هی ا ...

ضامن چیا میخان؟

ما چن تا اشنا داریم کارت هوشمند دارن اینا کافیه یا باید ملکو املاک ضمانت بذاریم؟

خدایا شکرت

ضامن چیا میخان؟ ما چن تا اشنا داریم کارت هوشمند دارن اینا کافیه یا باید ملکو املاک ضمانت بذاریم؟

فیش حقوقی و اینکه کارمند دولت باشن.البته اول به ما گفتن خودتون هم مبشه ضامن خودتون بشید چون فیش حقوقی دارید بعدش زیرش زدن و دوتا کارمند با فیش و نامه کسرحقوق خواستن ازمون.

کارت هوشمند هم  نمیدونم چیه!