2777
2789
عنوان

چرا من تکلیفم با خودم مشخص نیست

237 بازدید | 19 پست

من همیشه به فکر ادما بیشتر اهمیت میدادم تا سروصع زندگیشون 

یک خواستگار داشتم خیلی ادمای با کلاسی بودن ولی خیلی اهل نیش و کنایه بودن مادی بودن پول و اموال ما براشون مهم بود از نظر اعتقادی هم مثل ما نبودن بعد من با خودم گفتم این چیزا مهم نیست انسانیت مهمه بهشون جواب رد دادم 

الان یک خواستگار دارم خیلی انسان های خوبی هستن از نظر اعتقادی به ما میخورن حتی وضعیت مالیشون هم مثل ما هست ولی ساده زیست ترن لهجه دارن 

بعد من الان دو دل شدم در صورتی که از خودم انتطار نداشتم طاهر بین باشم و این چیز ها برام مهم باشه

ببین ساده زیستی یه چیز خوبه اما مراقب باگ ها باش مثلا احساساتی نشو به سطح فرهنگ پایین مردسالاری یا عدم رعایت بهداشت یا زن ستیزی یا تعصب بگو ساده زیست !!!!هرروز توسایت میلینیم باهمچین خانواده هایی وصلت کردن بعد میگی پس حواست کجا بود میگه دیدم ایمان دارن ساده هستن بله دادم!!!!!خودتو گول نزن و خوب دقت کن

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دومی بهتره،اخلاقش چه جوریه

اخلاقش خوبه ولی میترسم برم تو زندیگشون خودمو بالتر ببینم 

هر چند که خودم متنفرم ازینکه اینطوری باشم ولی بعصی وقتا همچین ترسایی بهم دست میده

ببین ساده زیستی یه چیز خوبه اما مراقب باگ ها باش مثلا احساساتی نشو به سطح فرهنگ پایین مردسالاری یا ع ...

نه خانوادش نه خودش ازین تفکرات ندارن خیلی به تحصیلات اهمیت میدن ولی چون توی منطقه محروم بودن نتونستن تحصیلات کنن ولی برای بچه هاشون همه تلاششون رو کردن که درس بخونن 

نه خانوادش نه خودش ازین تفکرات ندارن خیلی به تحصیلات اهمیت میدن ولی چون توی منطقه محروم بودن نتونستن ...

پس معلومه خوبن ولی بازم سعی کن بیشتر بشناسیشون و تصمیم خوب بگیری انشالله خوشبخت باشی

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

ببین همه چی به اندازه خودش باید باشه،مثلا نمیشه گفت طرف پولداره آدم خوشبخت میشه در صورتی که اصلا درک و فهم نداره،یا دستش تنگ باشه خیلی اما آدم خوبی باشه اونم جور در نمیاد البته بستگی داره تو چه شرایطی دستش تنگ شده،اگر حرفه بلد باشه آدم سازش می‌کنه و کم کم از نظر مالی اوکی میشه ،اما اگر هیچی نداشته باشه هیچ کاری هم ازش بر نیاد اخلاقش خوب باشه اونم به درد زندگی نمیخوره ،خانواده هم مهمه،من خودم با کسی ازدواج کردم که فقط دوستش داشتم سنم کم بود ،اما خانوادش خیلی فرهنگشون باهامون فرق داشت ،مثلا ما امروزی بودیم اونا چادر به کمر میبستن،یا مادر شوهر قدیمی فکرم همش دوست داشت من مثل زن های پنجاه ساله رفتار کنم این ازدواج هم به درد نمیخوره 

اخلاقش خوبه ولی میترسم برم تو زندیگشون خودمو بالتر ببینم  هر چند که خودم متنفرم ازینکه اینطوری ...

اول کاملا مطمعن شو خانوادش و سطح فرهنگشون رو ببین ،مثلا مادر شوهر من می‌گفت چادر ببند کمرت،من امروزی بودم و بین جاری ها من شیک پوش بودم اونا چادر یا مانتو گله گشاد میپوشیدن،و از من انتظار زیادی داشتن،خانوادش هم مهمه ،منم اول گفتم پسره مهمه فقط ولی این اشتباهه،چون اول که این پسر همون مادره و از نظر. فرهنگی همونه دوم میخوایم رفت و آمد کنیم با خانوادش،مثلا مادر شوهرم انتظار داشت من برا یه ایل غذا بپزم توقعات زیادی داشت خوب به مرور اختلاف میوفتاد و شوهر هم صد در صد طرف مادرش بود خواستم بگم تجربه ات بالا بره،هبچ وقت و به هیچ وجه هم کنار مادر شوهرت و نزدیکش نباش 

ولی اگر تو سطح خودتونن،مثل خودتون لباس میپوشن و فرهنگشون قدیمی نیست و مادر شوهرت هم خوبه قبولش کن ،از نظر کار هم متوسط باشه خوبه،درک و فهم داره این اقا؟باید بشناسیش از دور بگیم اخلاق خوبه فایده نداره،بیشتر بشناس،وقتی ناراحتی ببین چه جوری رفتار می‌کنه میاد سمتت یا می‌زاره به حال خودت،عصبانی شو ببین چه رفتاری نشون میده،حتی عصبانیش کن ببین تو عصبانیت چه واکنشی نشون میده ،داد میزنم یا فحش میده یا وسایل پرت می‌کنه خدای نکرده به خانواده فحش میده یا آروم عصبی میشه و سکوت می‌کنه همه ی اینا مهمه،تو موقعیت های مختلف الویت خانواده شه یا زنش؟

ببین همه چی به اندازه خودش باید باشه،مثلا نمیشه گفت طرف پولداره آدم خوشبخت میشه در صورتی که اصلا درک ...

من اگر به خودم باشه دوست دارم تو همه چیز هم کفو باشیم خانواده تحصیلات فکر اعتقادات مای هدفای زندگی سن ولی خوب بعد شش هفت سال خواستگار اومدن به این نتیجه رسیدم که اون ادم کامل هیچوقت نمیاد برای همین توی دودلی هستم

اخلاقش خوبه ولی میترسم برم تو زندیگشون خودمو بالتر ببینم  هر چند که خودم متنفرم ازینکه اینطوری ...

اینم ممکنه ،وقتی ازطرف مقابل محبت نبینی ،بحثتون بشه به جای اینکه از دلت در بیاره بزاره بره ،کلا درکت نکنه،از این و اون تعریف کنه فقط جوری که آزار ببینی دلت بشکنه،کم کم تو ذهنت میاد که من چقد بالاتر از این آقا هستم اما اون داره برام کلاس میزاره،باید بهتر از این پیدا میکردم و هزار تا فکر دیگه ....تو موقع ناراحتی پیش میاد ،اتفاقا منم اینجور آدم نیستم ولی خوب من بهم ظلم شد طرفم خیانت کرد با اینکه از ما خیلی پایین تر بودن ،زیادی تحویل گرفتم سرش گیج رفت،اونم پیش خودش گفته اگر همچین دختری با این خانواده ی خوب و پولدار زنم شده پس دخترای بهتر از اینم میتونم گیر بیارم طرز تفکر مردا اینجوریه اکثرا،به کم راضی نمیشن

من اگر به خودم باشه دوست دارم تو همه چیز هم کفو باشیم خانواده تحصیلات فکر اعتقادات مای هدفای زندگی س ...

اون که صد در صد نمیتونی بگی قیافه داشته باش خوشگل باشه قد بلند ورزشکار باشه پولدار باشه اخلاقش خوب باشه و ...

ببین فرهنگشون مهمه که تقریبا هم سطح باشن وضع مالیشونم هم سطح خودتون یا کمی پایین تر اشکال نداره،ولی وضع مالی خیلی بالاتر باشه خوب نیست اون از بالا به تو نگاه میکنه،بعدش حقوق متوسط داشته باشه و قیافه معمولی با کمی درک و فهم کافیه

ولی اگر تو سطح خودتونن،مثل خودتون لباس میپوشن و فرهنگشون قدیمی نیست و مادر شوهرت هم خوبه قبولش کن ،ا ...

کامل بخوام بگم 

مادر پدر من فرهنگی هستن

پدر اون فرهنگی هست ولی مادرش تا دوم دبستان خونده 

تو روستا زندگی میکنن 

ولی خودش ۱۰ ساله که توی شهر برای کار ودرس اومده

ما هم صدر درصد توی شهر زندگی میکنیم و فقط ماهی یکبار اونجا سر میزنیم 

مادرش از نظر فکری به درس بچه هاش خیلی اهمیت میده 

یکم لهجه داره 

دیگاهش بیشتر دینی هست اونطوری نیستن که چادر به کمرشون ببندن مثلا نوشون که هم سنای منه با همون مانتو معمولی بود 

من خودم مذهبی و چادری ام 

کامل بخوام بگم  مادر پدر من فرهنگی هستن پدر اون فرهنگی هست ولی مادرش تا دوم دبستان خونده  ...

خوب خوبه که گزینه ی مناسبیه،اتفاقا پسری که تو روستا باشه بهتره  به نظرم ،چند سالشه کارش چیه؟