2777
2789

بدنش نسبتا خنکه ولی پیشونی و سرش آتیشه آتیش....استامینوفن دادم اومد پایین ولی باز رفته بالا...الان یسری میان میگن ببر دکتر تنهام شوهرم سرکاره صب زود میاد میبرم...میترسم تو خاب اتفاقی نیفته...الانم فقط پیشونیش داغه..در ضمن ۸ماهشه.

زنگ بزن۱۱۵بگو اونا درست راهنمایی میکنن

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظرم باید ببری دکتر .ولی اگه نمیتونی بری شیافت بزار براش بالاسرش بیدار باش تا صبح حوله خیس بزار روسرش  بدنش وغیره

کاربر سال ۹۷...موافق تاپیک طنز،داستان زندگی،درددل،سوال های مامانا راجع به بارداری وبچه ها،و..............مخالف تاپیک حس ششم، طلسم، جن،آرمی و.... 

عزیزم حتما هر چهار ساعت دوبرابر وزنش بهش استامینوفن بده، با تب سنج تب بچه رو بگیر

اگه تبش خیلی بالاست شیاف استامینوفن بزار براش 

حتما تا صبح حواست باشه عزیزم

بین دوتا کتف بچه رو با آب ولرم (آب حتما ولرم باشه وگرنه تب میره بالاتر) بشور اگر بچه لرز داره آب نزن بهش 

لباس خنک تنش کن عزیزم 

پودر او آر اس اگه داری بهش بده بخوره، شیر زیاد بخش بده