2777
2789
عنوان

کسی با کالری شماری لاغر کرده؟

231 بازدید | 27 پست

روزانه چندتا میخوردید دوستان؟ 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

تنها راه لاغری کالری شماریه

باید مقدار کالری رو نسبت به قد و وزن و سن و‌میزان تحرکتون محاسبه کنید

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها راه لاغری کالری شماریه باید مقدار کالری رو نسبت به قد و وزن و سن و‌میزان تحرکتون محاسبه ک ...

من 89 کیلوم چقدر باید بخورم؟؟ تحرک ندارم اصلا

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
من روزی ۱۷۰۰ کالری می‌خوردم البته ورزش هم میکردم  توی یک سال از ۶۵ رسیدم به ۵۰

من 1200تا میخورم بدون تحرک😭

من 89 کیلوم چقدر باید بخورم؟؟ تحرک ندارم اصلا

برنامه کرفس بریز یا مانکن

عالیه

همه رو حساب میکنه واست

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

۱۲۰۰ باید با وزنه دیجیتال بکشی

تو کرفس بزنی

اینی که شما میگی باید ماهی دو کیلو کم‌شه!!!

ورزش خیلی تاثیر داره حتما انجام بده

اگه نمیتونی بیرون بری توی خونه روزی یکی دو ساعت برقص

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
۱۲۰۰ باید با وزنه دیجیتال بکشی تو کرفس بزنی اینی که شما میگی باید ماهی دو کیلو کم‌شه!!!

منظورم وزن غذاهایی هست که میخوری

من عزیزم  ،تو یکماه از ۷۵ رسیدم به ۶۸ 

بیشتر روزا ۱۳۰۰ نهایت ۱۴۰۰ کالری مصرف میکنم

جز معدود روزایی که عصبیم یا استرس دارم نمیتونم جلوی خوردنمو بگیرم سعی میکنم استرسمو پایین بیارم

نون روزی نهایت ۲ کف دست مصرف میکنم ،برنجمم از ۱۵ قاشق بیشتر نمیشه گاهیم کمتر مصرف میکنم

سیب زمینی و ماکارونی استفاده نمیکنم

سعی میکنم غذاهام یا کبابی باشه یا ابپز ،مصرف روغن به حداقل رسوندم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

۱۲۰۰ باید با وزنه دیجیتال بکشی تو کرفس بزنی اینی که شما میگی باید ماهی دو کیلو کم‌شه!!!

واقعا

پس باید کمتر بخورم

من عزیزم  ،تو یکماه از ۷۵ رسیدم به ۶۸  بیشتر روزا ۱۳۰۰ نهایت ۱۴۰۰ کالری مصرف میکنم جز مع ...

دوست دارم وزنمو برسونم به شصت ،بعد اینکه از روی ترازو با موفقیت پایین اومدم یه ابگوشت چرب و چیلی و خوشمزه با نصف نون بربری بخورم 😢 گشنمهههه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋