2777
2789
عنوان

کسی با کالری شماری لاغر کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 27 پست
من عزیزم  ،تو یکماه از ۷۵ رسیدم به ۶۸  بیشتر روزا ۱۳۰۰ نهایت ۱۴۰۰ کالری مصرف میکنم جز مع ...

چقد عالیییی

من 89 کیلوم روزانه چند کالری بخورم خوبه؟ میخوام برسم 70

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
دوست دارم وزنمو برسونم به شصت ،بعد اینکه از روی ترازو با موفقیت پایین اومدم یه ابگوشت چرب و چیلی و خ ...

ایشالا عزیزم😍😍

مطمنم موفق میشیییی

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چند روزه شروع کردم، روزی ۱۳۰۰ باید بخورم.

امروز ۱۵ تا دونه بادام زمینی خوردم سقف کالریم پر شد.

الان شام نخوردم دارم میمیرم از گشنگی😭😭😭😭

لعنت به هرچی کالریه🤦‍♀️😭😭😭😭😭

کاربر سال 98 هستم
چقد عالیییی من 89 کیلوم روزانه چند کالری بخورم خوبه؟ میخوام برسم 70

برنامه زیره رو نصب کن کالری غذاهاتو بشمر 

بنظرم روزی ۱۳۰۰ بخوری خوب نتیجه بگیری باز قد و وزنتو تو زیره بزن ببین چی میگه 

سعی کن مواقعی که ضعف میکنی تو طول رژیم خرما یه دونه بخوری هم قند خونتو میزان میکنه هم احساس ضعفتو سرکوب میکنه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

ایشالا عزیزم😍😍 مطمنم موفق میشیییی

ان شاءالله عزیزم ممنون 

من پنج سال پیش قبل شروع پرخوری عصبیم سایز مانتوم ۳۸ بود الان رسیده ۴۴ 😅😅😅😅 از خودم متنفرم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

ان شاءالله عزیزم ممنون  من پنج سال پیش قبل شروع پرخوری عصبیم سایز مانتوم ۳۸ بود الان رسیده ۴۴ ...

متنفر چرا اخهههه

بخدا 44 ام عالیههه😍😍شما هر جوری هستی عالیییی خانمی

فدای سرت

برنامه زیره رو نصب کن کالری غذاهاتو بشمر  بنظرم روزی ۱۳۰۰ بخوری خوب نتیجه بگیری باز قد و وزنتو ...

ممنونم چشم

متنفر چرا اخهههه بخدا 44 ام عالیههه😍😍شما هر جوری هستی عالیییی خانمی فدای سرت

ممنون عزیزم 😁 شوهرم اذیتم میکنه میگه چاقی لاغر شو قشنگ تری بخاطر همین یکم ناراحتم ازین وضعیت 😢

ممنونم چشم

بی بلا باشه عزیزم ،تو میتونی ❤

تنها راه لاغری کالری شماریه باید مقدار کالری رو نسبت به قد و وزن و سن و‌میزان تحرکتون محاسبه ک ...

چطوری  ؟

برای تکمیل آلبوم کاریم مدل رایگان هم میزنم (میکروبلیدینگ ابرو ) اگر تهران هستی و  تار موی ابرو نازک داری بهم پیام بده  ( سبک ژورنالی  مواد کاملا اورجینال )