2777
2789
عنوان

مادرشوهرم داره میره خارج کشور

779 بازدید | 53 پست

مادرشوهرم قصد داره بره به پسرش که آلمان تحصیل میکنه، سر بزنه و سه ماه بمونه

از اول زندگیم توفیق اجباری نصیبم شد که مجبور شدم ناهار و شام برم خونه مادرشوهرم، جاریمم با شوهرش و بچه اش میاد اونجا. 

بابت این قضیه خیلی مقاومت کردم که مستقل بشیم ولی موفق نشدم و ترجیح دادم آرامش زندگیمو حفظ کنم و به خاطر خوبی های همسرم به این قضیه با دید مثبت نگاه کنم، فقط تونستم واسه روزای غیرتعطیل صبحونمونو جدا کنم چون مادرشوهرم صبحا خواب میموند و من گاهی بی صبحونه میرفتم سرکار... 

وقتایی که مادرشوهرم نیست به ما میسپرد آشپزی کنیم، جاریم ناهار و من شام 

حالا که قراره سه ماه نباشه، دلم نمیخواد بازم با جاریم مشترک غذا بخورم، چیکار کنم همسرم ناراحت نشه، البته باتوجه به شناختی که از مادرشوهرم دارم حتما اصرار میکنه ناهار و شام تقسیم کنیم.

جاریم دختر خوبیه تاحالا ازش بی احترامی ندیدم ولی دلم نمیخواد باهاش صمیمی بشم چون از اول زندگیم احساس کردم مرموزانه خودشو با من مقایسه میکنه و حسادت میکنه، آسیبی تاحالا به من نزده ولی میخوام حریممون حفظ شه.

اینم بگم که ما و اونا تایم ناهار و شاممون یکی نیست  اونا چون شغل آزاد دارن ناهارو زودتر میخورن و شامو دیرتر

ما چون کارمندیم، برعکس هستیم

البته احساس میکنم همسرم گاهی شبا دیرتر میاد تا ما با اونا شام بخوریم

درحالت عادی فقط باید غذای همو درست کنیم بذاریم رو میز ناهارخوری مادر شوهرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو یه خونه زندگی میکنید؟

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

تو رو خدا مقاومت کن این قضیرو همین جا تمومش کن.مگه شوهراتون بچه ننه ان که این روش و ادامه میدید پس استقلال زندگیتون کجاست وقتی تایم غذاتونم نمیتونید آزاد باشیدینی چی ارامش زندگیت بهم میخوره این الان نارامیه بزرگیه خودش. ادم یه روز خستس یه روز مهمونیه یه روز پریوده یه روز شوهرش غذا میپزه . من که یه لحطه ام نمیتونم تصور کنم .تمومش کن راحت شی