2777
2789

تاحالا اتفاقی نداشته .ازچی میترسی

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سفر. رفتید باش؟؟

من ن اطرافیام اره.تاحالا مشکلی نبوده خواهرمم یکماه پیش بابچه هاش رفتن ازطریق هواپیما.چرا میترسی جاهای دگ داره سقوط میکنه نمیترسی اینجامیترسی😀

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

میخوای بری چابهار.درصد اینکه از هواپیما سقوط کنی از تصادف تو اون جاده های غیر استاندارد کمتره

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

هواپیمایی چابهار اشغال ترین شرکت هواپیمایی در برخورد با مسافر هست

یه پیرمرد کنارم نشسته بود حالش خراب شده بود گفت آب می خوام قرص بخورم مهماندار گفت تا پرواز نکنه نمیارم بعد صبر کرد به همه آب معدنی دادن و تمام شد یعنی فشار طرف داشت و میمرد اصلا مهم نبود!

پرواز 2 ساعت بدون دلیل تاخیر داشت بعد جای شام یه ساندویچ کتلت دادن کامل نون خالی بود اضافی خواستم دوبار مهماندار درب صندوق غذا رو به زانوم کوبید غذرخواهی هم نکرد گفت به تعداد اضافی نمیدیم!!! گفتم شکایت می کنم خیلی راحت آخر سفر جلو هواپیما هم نیومد رودرو نشه با من و فرار کرد همشون با پارتی استخدام شدن و هواپیمایی هم هیچ تعهدی به مسافرین و شکایات نداره!

هواپیمایی چابهار اصلا به رضایت مشتری اهمیت‌ نمیده. بلیط گرون می فروشن حداقل یک میلیون گرون تر از بقیه و اسمشو میگذارن بیزینس یا فرست کلاس. هیچ خدمات یا پذیرایی اضافه ای بابتش نمی دن و پذیرایی شون برای همه همون ساندویچ مزخرف کتلت سرده کوچیکه. وقتی سوال می کنی که بابت یک تومن گرونتر فروختن بلیط و اینکه نوشته بیزینس چه خدماتی اضافه کردین میگن صندلی مون بزرگه.بلیط کل پرواز به قیمت بیزینس هست  چون صندلی اش بزرگه.

سلام میخواستم تجربه خودم رو از پرواز با هواپیمایی چابهار بگم. چند روز پیش از تهران به مشهد بااین هواپیما پرواز داشتم و باید بگم برخلاف نظر بقیه دوستان راضی کننده بود. یک دقیقه هم تاخیر نداشت و خلبان بسیار عالی و ماهری بودن. رفتارو برخورد مهمانداران هم خوب بود و پذیرایی خوبی هم داشتن. در کل برای مسافت‌های کوتاه سخت نگیرین اکثرشون یه مدل هستن و خیلی برتری چشم‌گیری نسبت بهم ندارن.