اسکرانچی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 142 عنوان وان ترکیه 149 بازدید | 5 پست سلام دوستان ، کسی هست زمینی رفته باشه ؟هتل اونجا کجا خوبه ؟الان هواش چجوریه؟ و خداوند برای تو کافیست 1402/06/13 | 17:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلین82 عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 10250 گرمه فک کنم هتل هم بستگی به سلیقه دارهکلا چند تا خیابون بیشتر نداره هر خیابونش هم پر فروشگاه
اسکرانچی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 142 گرمه فک کنم هتل هم بستگی به سلیقه داره کلا چند تا خیابون بیشتر نداره هر خیابونش هم پر فروشگاه ... ما هتل نگرفتیم باید برسم اونجا، خواستم ببینم مشکلی پیش نمیاد برای هتل ؟شما رفتیم تجربه دارید ؟ و خداوند برای تو کافیست
سلین82 عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 10250 ما هتل نگرفتیم باید برسم اونجا، خواستم ببینم مشکلی پیش نمیاد برای هتل ؟ شما رفتیم تجربه دارید ... والا ما چون زیاد میریم بعصی وقتا هتل بعصی وقتا هم خونه میگیرم اکثرا هم رزرو نمیکنیم فک نکنم مشکل خاصی پیش بیاد اینم بگم از هر چی خوشتون اومد بخرینش نگین برمیگزدم بهترش شهر خودم هس😂
اسکرانچی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 142 والا ما چون زیاد میریم بعصی وقتا هتل بعصی وقتا هم خونه میگیرم اکثرا هم رزرو نمیکنیم فک ... خب بسلامتی و دل خوش .باشه در مورد خرید حتما اینکار رو میکنم ، البته بیشتر برای بچه ها قصد خرید دارم .اگه ایرادی نداره میشه چندتا هتل خوب تا متوسط یا جایی که بشه خونه گرفت رو بگید ، همونجا جای مرز هستن برای کرایه خونه و اینا ؟ و خداوند برای تو کافیست
سلین82 عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 10250 خب بسلامتی و دل خوش . باشه در مورد خرید حتما اینکار رو میکنم ، البته بیشتر برای بچه ها قصد خرید دار ... خونه که بیشتر خودشون میان جلو و میپرسن که خونه میخواین هتل هم هتل رئالدیانا -یاکوت-دیمت پارک -دوسکو اینا خوبن