2777
2789
عنوان

بچها کار خیلی مهمی دارم بیاین

152 بازدید | 14 پست

بچها من عقدم ۱۸ سالمه شهر مادرشوهرم اینا شهر کوچیکیه اما خودمون تهرانیم پدر مادرشوهرم فوت شده بود چهلمش بود منم رفتم پا بند انداخته بودم شلوارمم قد ۹۰ بود با آرایش ملایم ی کرم ی ریمل رفتم پدرشوهرم گفت بهم این چ وضعشه درست کن لباستو منم شلوارمو کشیدم یکم پایین تر  دخترای خودش مثلا چهلم پدربزرگشون بود اما با آرایش عروسی مادرشوهرم کرم زده بود امروز با شوهرم بحث ام شده بود گفتش از چشم پدرم افتادی گفتم به جهنم

الان تقصیر کی بوده ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترای اوتا که فرهنگ رفتن به عذاداری نداشتن اما شما به اونا نگاه نکنید و جوری که مناسب مجلس عذا هست برید حالا اگر مانتو و سایر چیزا مناسب بوده و حساس شدند (که خودتون بهتر میدونید) دیگه مشکل شما نیست 

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند.... خدایا من به غیر از تو که دارم مگر؟ ای پناهِ منه ترسیده...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه…!

خب باز حرف شوهرتون این وسط چیه ؟؟

کاش حداقل پابند نمینداختی چون میگی شهر کوچیکه 

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
شلوار قد ۹۰ مناسب ختم نیست یه مقدار رسمی تر لباس میپوشیدی بهتر بود البته سلیقه ها متفاوته🌹

عزیزم مشکل شلوارش نبوده مشکل کرم پدر شوهرشه

میگه دخترای خودش اندازه عروسی ارایش کرده بودن این فقط ریمل و کرم

خداییی ارایش بیشتر تو چشمه یا شلوار نود ؟ معلومه ارایش بعدشم الان دیگ همه قد ۹۰ میپوشن

پدرشوهرش فقط میخاسته کرم بریزه همین

عزیزم مشکل شلوارش نبوده مشکل کرم پدر شوهرشه میگه دخترای خودش اندازه عروسی ارایش کرده بودن این فقط ر ...

متاسفانه بعضی پدرشوهرا روی عروسشون حساس ترن تا دختراشون

هر چیز که در جستن آنی،آنی...
عزیزم مشکل شلوارش نبوده مشکل کرم پدر شوهرشه میگه دخترای خودش اندازه عروسی ارایش کرده بودن این فقط ر ...

ما اونجا نبودیم بدونیم دخترهاش چطور بودن پس نمیشه قضاوت کرد 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜