عزیزم صبح ساعت هشت شروع کن بار بزار تا ساعت ۱ جا مسافته خفن میشه.
اول لپه رو امشب خیس کن
لپه رو جدا بزار بپزه.ابشو خوب بریز ک وسط کار اب نریزی چون لپه سفت میشه.
بعد تو قابلمه پیاز رنده کن قشنگ سرخ کن رنگش کاراملی شه. برش دار بزار کنار.
با ته مونده های پیاز ک رنده کرده بودی و چند تیکه دلمه،گوشتا رو تفت بده زرچوبه و فلفل سیاه بزن درشو بزار ده دقیقه بعد درشو بردار گوشت ابش خشک شد تفت خورد رب و اضافه کن تفت بده قشنگ تفت بده رنگ رب تغییر کنه.
بعد اون پیازایی ک سرخ کرده بودیو قاطی کن باهاش و اب بریز ابش کم نباشه چون قراره چند ساعت قل بخوره.لپه ک پخت و ابش کم کم شد بریزش تو قیمه و بزار جا بیافته.اخرش چوب دارچین بریز.ی ربع اخر ی ق غ گلاب و و بعد زعفرون بریز عالی میشه.نمکم اخر بریز.لیمو عمانی ام بهتره پرک کنی چون ممکنه خورشتتو تلخ کنه.اون دلمه ها و ته پیازای رنده شده رو ک با گوشت تفت داده بودی و بردار از توش.اونا برای بردن بوی گوشته.اب لیمو هم بزن اگه ترشیش کم بود