2777
2789
عنوان

خانم های آشپز یه لحظه 😍🥰

122 بازدید | 14 پست

میشه به منه تازه عروس

طرز تهیه قیمه تو زودپز رو یاد بدید؟

فردا ناهار بامنه 😬😬

تو هر وضعیتی که بودی اگه مادر بودی یا فرزند اگه دانشجو بودی یا کارمند اگه پیر بودی یا جوون زشت بودی یا زیبا اولویت زندگیت فقط خودت باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا پ تو زود پز؟

گوشتش گوسفنده یه زره دیر پزه

تو هر وضعیتی که بودی اگه مادر بودی یا فرزند اگه دانشجو بودی یا کارمند اگه پیر بودی یا جوون زشت بودی یا زیبا اولویت زندگیت فقط خودت باشه

لپه رو با گوشت نریزی تو زود پز هاااااا خمیر میشه ،جدا بپزش ،گوشت رو با پیاز و ادویه تفت بده بعد رب رو باهاش سرخ‌کن ،آب جوش اضافه کن در زود پز رو ببند بزار ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزه بعدم لپه رو که از قبل پختی اضافه کن  ،دیگه نیاز نیست لپه رو تفت بدی فقط از قبل که پختی کافیه ،بعدم لیمو رو که قبلا گذاشتی تو اب و تلخی رفته رو اضافه کنی با چاشنی قیمه بزار جا بیفته ،سیب زمینی هم که جدا سرخ میکنی

خب عزیزم تو قابلمه زودپز یه پیاز رو با روغن تفت بده سبک شد گوشت رو بریز تفت بده  توش زردچوبه  ونمک و رب بزن وبعد آب ببند در زودپز رو ببند ۴۰ دقیقه طول می‌کشد گوشت بپزه بعد توی یه  قابلمه دیگه  لپه رو تفت بده یکم زردچوبه ویکم رب بزن بعد در زودپز رو که باز کردی لپه رو بریز توش ودوباره در زودپز رو ببند زودپز که بالا آمد ده دقیقه دیگش،خاموش کن بعد بهش دارچین و فلفل و زعفرون و گلاب بزن و بذار جوش بخوره

شروع رژیم  .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۵۸ .....وزن کنونی ۶۵.

عزیزم صبح ساعت هشت شروع کن بار بزار تا ساعت ۱ جا مسافته خفن میشه.

اول لپه رو امشب خیس کن 

لپه رو جدا بزار بپزه.ابشو خوب بریز ک وسط کار اب نریزی چون لپه سفت میشه.

بعد تو قابلمه پیاز رنده کن قشنگ سرخ کن رنگش کاراملی شه. برش دار بزار کنار.

با ته مونده های پیاز ک رنده کرده بودی و چند تیکه دلمه،گوشتا رو تفت بده زرچوبه و فلفل سیاه بزن درشو بزار ده دقیقه بعد درشو بردار گوشت ابش خشک شد تفت خورد رب و اضافه کن تفت بده قشنگ تفت بده رنگ رب تغییر کنه.

بعد اون پیازایی ک سرخ کرده بودیو قاطی کن باهاش و اب بریز ابش کم نباشه چون قراره چند ساعت قل بخوره.لپه ک پخت و ابش کم کم شد بریزش تو قیمه و بزار جا بیافته.اخرش چوب دارچین بریز.ی ربع اخر ی ق غ گلاب و و بعد زعفرون بریز عالی میشه.نمکم اخر بریز.لیمو عمانی ام بهتره پرک کنی چون ممکنه خورشتتو تلخ کنه.اون دلمه ها و ته پیازای رنده شده رو ک با گوشت تفت داده بودی و بردار از توش.اونا برای بردن بوی گوشته.اب لیمو هم بزن اگه ترشیش کم بود


برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز