2777
2789

بدون هیچ بحثی

هرکی هرچی میدونه بگه

مثلا یه نفر الان تاپیک زده و ایات خدا هم اورده که نشون میده جهان توسط بیگ بنگ به وجود اومده،بعد خودش حرف خدا رو نقض میکنه

خب حالا چه بیگ بنگ چه هرچی،مهم اینه که خدا در هر صورت وجود داشته و داره.

بیگ بنگ فقط جهان رو به وجود اورده،خدا از قبلِ بیگ بنگ بوده و هست و خاهد بود.

پس چه ربطی نداره

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@شیرکاکائوشم  

دوست عزیز شما ایات قران‌اوردی و میگی بیگ بنگ وجود نداره

در حالیکه همون قران از بیگ بنگ صحبت کرده.

یا شایدم من منظورتو بد فهمیدم

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

بیگ بنگ چیه کل نی نی سایت شده بیگ بنگ

شیر کاکاشونم تاپیک زد قفل کرددوس داشتم درباره اش چیزی زیرش بنویسم که نتونستم

بیگ بنگ مگه اهنگ نی مگه گروه کیپاپ نی این چیزای پشم ریزون چیههه

😂😂😂😂 نه

به انفجار جهان میگن بیگ بنگ

@شیرکاکائوشم     دوست عزیز شما ایات قران‌اوردی و میگی بیگ بنگ وجود نداره در حالیکه همون ...

بینگ بنگ رو خدا ب وجود آورد.  درست. ولی بعضیا میگن  لینک بنگ تنهایی به وجود اومده 

ای عشقم وقتی ترو میبوسم انگار میوه بهشتی را چشیده ام .گویا وجودت بوی عطر میوه های بهشت را میدهد 😍
خوب بینگ بنگ بخشی از خلقت کهکشان ماست ن کل هستی

نمیدونم ولی من فک‌میکنم کل جهانِ هستی باهمین بیگ بنگ به وجود اومده

البته که به خواست خدا بوده

خدا با استفاده از قوانین این جهان رو لحظه لحظه مدیریت میکنه و جهان طوری پیش میره که قوانین به هم نریزن

لطفا نظریه های علمی رو قاطی موارد مذهبی نکنید. قرار نیست برای هر نظریه یا حقیقت علمی در قران یا هر ک ...

ولی بخای نخای قاطی هستن به نظرم

خیلی موجهه که دنیا یهویی به وجود نیاد

همون خدا از اول قانون داشته برای به وجود اومدن جهان

نمیدونم ولی من فک‌میکنم کل جهانِ هستی باهمین بیگ بنگ به وجود اومده البته که به خواست خدا بوده خدا ...

آفرین این نظر درسته. ولی بعضیا میگن بینگ بنگ تنهایی بوجود اومده 

ای عشقم وقتی ترو میبوسم انگار میوه بهشتی را چشیده ام .گویا وجودت بوی عطر میوه های بهشت را میدهد 😍
وای من ی کلیپ از ترکیدن جهان دیدم مو ب تنم سیخ شد

اره منم خیلی مطلب میخوندم قبلا درموردش

خیلی قانع شدم

اتفاقا از تئوری های دیگه قانع کننده تره

چون قشنگ به نظم پیش رفته

یهویی ادمارو ننداخته زمین

یهووی جهانو درست نکرده

اینا باید لحظه لحظه برنامه ریزی میشدن تا به اینجا برسه

نمیدونم ولی من فک‌میکنم کل جهانِ هستی باهمین بیگ بنگ به وجود اومده البته که به خواست خدا بوده خدا ...

بینگ بنگ چیزی نیست ک انفجار عظیمی ک داره همین الان گوشه گوشه کهکشان های بسیاری اتفاق میفته و سیارات بسیاری دارن ب وجود میان

و سیاه چاله های بسیاری دارن بسیاری دیگه رو از بین‌میبرن 

نظریه هایزنبرگ اگه اسمش اشتباه نگفته باشم

میگه برای هر ماده ی ضد ماده وجود داره ک همدیگرو ب وجود میارن

همون کلام‌خداست ک میگه ما از هر چیزی جفت آفریدیم ن زوج جفت یعنی خلاف هر چیزی در جهان وجود داره و تکمیل کننده هم هستن