2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین درمورد بیگ بنگ صحبت کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2468 بازدید | 131 پست
شیر کاکاشونم تاپیک زد قفل کرددوس داشتم درباره اش چیزی زیرش بنویسم که نتونستم

خوبه در مورد هرچی صحبت کرد ،ولی یه عده میان منکر خدا میشن میگن ما کافریم ،خوب کافری که باش چرا میای راجع به خدا حرف میزنی بعد بهشون بر میخوره ، اونا به مقدسات توهین میکنن میشه تبادل نظر

گنجشک های درنده

من حرف خدا رو نقض نکردم. من منظورم اونایی بود که میگن. جهان توسط یک انفجار ب وجود اومده. یعنیی خدا ب وجود نیاورده.  و اینکه آتش جهنم وجود نداره

ای عشقم وقتی ترو میبوسم انگار میوه بهشتی را چشیده ام .گویا وجودت بوی عطر میوه های بهشت را میدهد 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین این نظر درسته. ولی بعضیا میگن بینگ بنگ تنهایی بوجود اومده 

نه دیگه همون بیگ بنگ پشتش قانون بوده

ماها کم کم به وجود اومدیم این جهان و کره ی زمین کم کم جای زندگی شده

کره ی زمین تا قبل از اینکه به جای مناسبی از خورشید برسه سرد بوده،نزدیک تر شده مناسب برای زندگیِ موجودات شده

تازه مرحله ی بعد از الان نزدیک شدن زمین به خورشیده که میلیون ها سال طول میکشه البته 

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

من حرف خدا رو نقض نکردم. من منظورم اونایی بود که میگن. جهان توسط یک انفجار ب وجود اومده. یعنیی خدا ب ...

عزیزم بیگ بنگ باشه هم بازم خدا افریده

مگر میشه نباشه

همون بیگ بنگ هم افریده ی خدا بوده برای به وجود اومدن جهانِ هستی

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

نه دیگه همون بیگ بنگ پشتش قانون بوده ماها کم کم به وجود اومدیم این جهان و کره ی زمین کم کم جای زندگ ...

خب خدا ب وجود آورده. برای خدا زمان وجود ندارع.  چون همیشه بوده. تامام. بینگ بنگ رو هم خدا ب وجود آورد. و قبلش هم خدا بود.  

ای عشقم وقتی ترو میبوسم انگار میوه بهشتی را چشیده ام .گویا وجودت بوی عطر میوه های بهشت را میدهد 😍
عزیزم بیگ بنگ باشه هم بازم خدا افریده مگر میشه نباشه همون بیگ بنگ هم افریده ی خدا بوده برای به وجو ...

خب دارم همینو میگم دیگه. 😂. میگم خدا ب وجود آورد.  فارسیتون ضعیفه ها

خب دارم همینو میگم دیگه. 😂. میگم خدا ب وجود آورد.  فارسیتون ضعیفه ها

شمام فک‌کنم دعوا داری ها🤔

به خدا اعتقاد داری به حرفاشم عمل کن

همش زبونی که نمیشه،توی عملت نشون بده

وقتی میگن بهشت وجهنمی وجود نداره من شوکه میشم

اینا که حتما وجود دارن

اون‌آتش هم آتش وجود هر ادمیه که بهشتو جهنمو چجوری توی دنیا تصور کرده

بخاطرِ همین میگن مسلمونا که قران رو خوندن بیشتر بازخاست میشن،چون میدونستن بهشتو جهنمی وجود داشته و به قران عمل نکردن

حتی یهودی ها هم به نوبه ی خودشون بهشت و جهنم دارن

ولی جهنم مسلموما خیلی عذابش خوفناکتره

شمام فک‌کنم دعوا داری ها🤔 به خدا اعتقاد داری به حرفاشم عمل کن همش زبونی که نمیشه،توی عملت نشون بد ...

عمل که اره. دارم نماز میخونم. قرآن. کمک ب بقیه. ببخشید معذرت خواهی میکنم 

اینا که حتما وجود دارن اون‌آتش هم آتش وجود هر ادمیه که بهشتو جهنمو چجوری توی دنیا تصور کرده بخاطرِ ...

و اما كسانى كه نافرمانى كرده‏اند پس جايگاهشان آتش است هر بار كه بخواهند از آن بيرون بيايند در آن بازگردانيده مى‏شوند و به آنان گفته مى‏شود عذاب آن آتشى را كه دروغش مى‏پنداشتيد بچشيد"   

عمل که اره. دارم نماز میخونم. قرآن. کمک ب بقیه. ببخشید معذرت خواهی میکنم 

خاهش میکنم عزیزم عیب نداره

ولی یه چیزی بگم‌حرفات توی تاپیکت درست بود همشون،اما یه اشتباهی داری که ممکنه به دل نشینه اون استیکرای خنده اس،انگار داری مسخرشون میکنی و بی ارزششون میکنی.

اگر اون استیکرارو نمیذاشتی خیلی بهتر به دلِ همه مینشست و به حرفات فکر میکردن.

ماها که میدونیم درست بود،ولی اونایی که اعتقاد ندارن باید جوری باهاشون حرف بزی خوششون بیاد و بیان سمتت که براشون توضیح بدی