2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین درمورد بیگ بنگ صحبت کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2468 بازدید | 131 پست
خاهش میکنم عزیزم عیب نداره ولی یه چیزی بگم‌حرفات توی تاپیکت درست بود همشون،اما یه اشتباهی داری که م ...

من پسرم. 🙂. بله معلومه که حرفام درسته.  امروز خیلی‌ عصبانی شدم.  درسته خدا ادمو می‌بخشه.  ولی امروز یک زن بیسوادی اومد تو تاپیک گفت. داعش می‌ره بهشت شمر هم می‌ره بهشت 💔 داعشی کلی قتل کرده پرچم حضرت عباس رو آتیش زده. مقبره حضرت یونس رو داغون کرده.  بچه ۳ ساله رو کشته. چطور میگه. می‌ره بهشت با چه رویی آخه 💔

ای عشقم وقتی ترو میبوسم انگار میوه بهشتی را چشیده ام .گویا وجودت بوی عطر میوه های بهشت را میدهد 😍
من اصلا به حرفای ناسا اعتماد ندارم اونقد معجزه ی عجیب از خدا و ائمه دیدم که دیگه این حرفا به چشمم نم ...

😍😍😍 بله حرفتون درسته  خدا همیشه بوده و هست. 

ای عشقم وقتی ترو میبوسم انگار میوه بهشتی را چشیده ام .گویا وجودت بوی عطر میوه های بهشت را میدهد 😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پسرم. 🙂. بله معلومه که حرفام درسته.  امروز خیلی‌ عصبانی شدم.  درسته خدا ادمو می‌بخشه.& ...

اونارو اصلا جواب ندی بهتره

میگفتی تو هم میری بهشت پیش شمر و یزیدو اینا نگران نباش😄

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

اونارو اصلا جواب ندی بهتره میگفتی تو هم میری بهشت پیش شمر و یزیدو اینا نگران نباش😄

😂😂😂. چیز دیگه ایی نمی‌خوان؟

من معتقدم به بینگ بنگ

منم به بیگ بنگ معتقدم

چون غیر ممکنه خدا بدون برنامه ریزی کاری کنه

اینکه فک کنی یهو خدا کره ی زمینو درست کرده اشتباهه

واضحه که همه چیز با برنامه درست شده

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

😂😂😂. چیز دیگه ایی نمی‌خوان؟

نه دیگه😊

خدا هدایتشون کنه اگرم هدایت نمیشن نابود شن که ادمای دیگه رو هم به راه کج نندازن

منم به بیگ بنگ معتقدم چون غیر ممکنه خدا بدون برنامه ریزی کاری کنه اینکه فک کنی یهو خدا کره ی زمینو ...

بله ولی خدا از نظر من با این خدای که خیلیا اعتقاد دارند فرق داره 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
نه دیگه😊 خدا هدایتشون کنه اگرم هدایت نمیشن نابود شن که ادمای دیگه رو هم به راه کج نندازن

✋ ایشلا. بازم مرسی. ببخشیدا اگر چیزی گفتم 

ما به خدای که توی قرآن اومده اعتقاد داریم و حرفاش. و حاجت هاش

من اصلا به حرفای ناسا اعتماد ندارم اونقد معجزه ی عجیب از خدا و ائمه دیدم که دیگه این حرفا به چشمم نم ...

ناسا هم من اعتقاد دارم اوناهم درستن چون چیز غیر منطقی ندیدم ازشون ولی این هیچ ربطی نداره بخای بگی خدا وجود نداره

اتفاقا حرفای ناسا بیشتر به خدا نزدیکه تا حرفای چرتی که بقیه درباره زمینِ تخت میزنن

✋ ایشلا. بازم مرسی. ببخشیدا اگر چیزی گفتم 

نه خاهش میکنم

خدا هممونو به راه درستش هدایت کنه

ناسا هم من اعتقاد دارم اوناهم درستن چون چیز غیر منطقی ندیدم ازشون ولی این هیچ ربطی نداره بخای بگی خد ...

بعضی از دانشمندان های آمریکا با خواندن قرآن مسلمان شدن

خب هرکی خدا رو یه جوری تصور میکنه مهم اینه خدای واقعی باشه

بعضی از دانشمندان های آمریکا با خواندن قرآن مسلمان شدن

دقیقا اونا عالمان و دانشمنداشون دارن روی میارن به قران،بعد ایرانیا که مسلمان به دین اومدن،کافر بودنو کلاس میدونن و مسلمون بودنو بی کلاسی.

دقیقا اونا عالمان و دانشمنداشون دارن روی میارن به قران،بعد ایرانیا که مسلمان به دین اومدن،کافر بودنو ...

روز قیامت قیافشون دیدنیه