2777
2789

سلام. من میخوام کتابی بنویسم اما نمی دونم روی کاغذ بنویسم، تایپ کنم، صدا ضبط کنم، چیکار کنم!

میشه اگر کسی اطلاعاتی داره راهنماییم کنه؟؟؟

ممنونم🙏🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خودت بستگی داره

من اوایل رو کاغذ بودم الان تو ورد راحت ترم

ببین با کدوم بهتر ارتباط میگیری 

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

تایپ کردن راحتتره بعدها بخوای موضوعی رو تغییر بدهی پیدا کردن و تغییرش راحتتره

میتونی موضوعات مختلفش رو هم تو فایلهای جدا باشه

باید برای اسامی و موضوعت فهرستی هم تهیه کنی که بدونی هر چیزی تو چه مرحله ای از داستان گفته شده

چون ذهن درگیر میشه ممکنه مثلا مشغول کار دیگه ای باشی یه جله یا یه صحنه سازی خوب به ذهنت برسه همیشه یه دفترچه داشته باش برای اینطور مواقع یا تو گوشی ات ظبط کن تا بعد به متن اضافه کنی

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم

بقول بزرگترین نویسنده دنیا می‌گفت من اول آخر قصه رو می نویسم ببینم بلدم یا نه؟ اگه پایان خوبی بود ...شروع می کنم از اول.

برای نوشتن اول روش روایتت رو مشخص کن.

تعداد شخصیت ها رو مشخص کن و براشون باید با وسواس خیلی زیادی شخصیت پردازی کنی اینو بگم سخت ترین قسمت کار نوشتن کتاب شخصیت پردازی هستش مثلاً شخصیت الف کتاب چای داغ میخوره همیشه..این یعنی آدم عجولیه...اگه ی جا دیگه بیای بگی آدم صبوریع مخاطب ب دلش نمیشینه کتابت.

اگه شخصیت پردازی بلد نیست از کهن الگوها استفاده کن‌... یا هم از شخصیت های فامیل الهام بگیر...

بعد از نوشتن همه اینا و مشخص کردن لوکیشن و عناصر داستان یکسری فیش گذاری می کنیم.

بعد در مورد اون فیش ها تحقیق می کنیم مثلاً داستان در شهر رشته ...یا باید بری رشت یا کلی مستند ببینی از حال و هوای رشت.

بعد از فیش گذاری بشین بنویس اونایی که جمع آوری کردی و سعی کن اول صبح بنویسی که خودآگاه هنوز بالا نیومده و ناخودآگاه خلاقیت بهت بده. اینایی که نوشتی رو بفرست برای ی نویسنده ...من خودم فرستادم گفت ریتم ضعیفی داره خسته کننده است...مشکلات و نقد ها رو حل کن و ادامه بده مثلاً ممکنه پی رنگ ضعیف باشه یا پرداخت شخصیت خوب نباشه یا ریتم خیلی سریع یا خیلی کند...

یه نسخه نوشتی و تمام! نسخه دوم رو باید بدون نگاه کردن به نسخه اول ویرایش بزنی 

.

یعنی دومی بچه اولی هستش..

بنظرم با خودکار بنویس روی برگه سفید بی خط...بزار ذهنت آزاد باشه! بعد اتمام برو انشالله دنبال ناشر

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
بقول بزرگترین نویسنده دنیا می‌گفت من اول آخر قصه رو می نویسم ببینم بلدم یا نه؟ اگه پایان خوبی بود .. ...

سلام عزیزم. خیلی ممنونم. عالی بود. فعلا با تایپ خاطراتم روی لب تاب شروع کردم. شما هم کتاب چاپ کردین؟؟؟

سلام عزیزم. خیلی ممنونم. عالی بود. فعلا با تایپ خاطراتم روی لب تاب شروع کردم. شما هم کتاب چاپ کردین؟ ...

من کار رو فعلا فریز کردم. ب دلایلی می‌خوام بزارم بعد از یک مقطع خواست واردش بشم‌.

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار