2777
2789

من خیلی چیزا از بابام شنیدم از پدربرزرگم از مادربزرگم از بقیه اعضای خونوادمون ولی جدا از اینا چون خیلی علاقه داشتم خیلی راجبش تحقیق کردم انواع اقسام فیلم ها و کتاب ها رو خوندم و دیدم و به این نتیجه رسیدم که هیچوقت تنها نیستم

تاوان ام یه دروغ بود واسه گول زدن آدم های ساده...🖤🖇دهه هشتادی ام اره ولی نه اهل پارتی و مهمونی ام نه هیچ خلافی دارم واسه ایندم تلاش میکنم و درس میخونم 🙂🤍اینجا همه یه مشگلی دارن که از بی کسی اومدن واسه درد دل لطفا باحفظ شعوریات انسانی رفتار کنیم پشت هر اکانت یه قلب میتپه:)>>>یادمون باشه واسه چی زندگی میکنیم ما نه زد زنیم نه زد مرد ماها همه انسانیم ♡مرا کور فرض کنید چون علاقه ای به دیدنتان ندارم:((یک عدد درونگرای عشق کتاب و فیلم و شیرکاکائو🧋🧋کاربر قدیمی سایتم که همش میترکه  لطفا اگ نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن و تو تاپییک هام اگ مخالف نظر شخصیته شرکت نکن چون من مادرت نیستم ادب و شعور یادت بدم 🗿🧋

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره هم مسلمون هم کافر دارن

ولی خیلی قدرتشون زیاده. مثلن از گذشته و حال و آینده انسان میدونن. گذشته که دیگه نگم 

ای عشقم وقتی ترو میبوسم انگار میوه بهشتی را چشیده ام .گویا وجودت بوی عطر میوه های بهشت را میدهد 😍
فقط با شنیدن صداشون نباید عکس العمل نشون بدی باید به کارت ادامه بدی من همیشه حضورشون و حس میکنم جدم ...

واکنش نشون بدی چه اتفاقی میفته؟؟پدرر بزرگ منم با این جور موجودات در ارتباط بوده

ولی خیلی قدرتشون زیاده. مثلن از گذشته و حال و آینده انسان میدونن. گذشته که دیگه نگم 

اره یکی خودشوانداخته بود رو داداشم میگف آنقدر سنگین شدم تکون نمیخورده و زبونشم بند اومده بود

واکنش نشون بدی چه اتفاقی میفته؟؟پدرر بزرگ منم با این جور موجودات در ارتباط بوده

معلومه تحریک میشن که بسمتت بیان اونا از ترس تو قوی میشن

تاوان ام یه دروغ بود واسه گول زدن آدم های ساده...🖤🖇دهه هشتادی ام اره ولی نه اهل پارتی و مهمونی ام نه هیچ خلافی دارم واسه ایندم تلاش میکنم و درس میخونم 🙂🤍اینجا همه یه مشگلی دارن که از بی کسی اومدن واسه درد دل لطفا باحفظ شعوریات انسانی رفتار کنیم پشت هر اکانت یه قلب میتپه:)>>>یادمون باشه واسه چی زندگی میکنیم ما نه زد زنیم نه زد مرد ماها همه انسانیم ♡مرا کور فرض کنید چون علاقه ای به دیدنتان ندارم:((یک عدد درونگرای عشق کتاب و فیلم و شیرکاکائو🧋🧋کاربر قدیمی سایتم که همش میترکه  لطفا اگ نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن و تو تاپییک هام اگ مخالف نظر شخصیته شرکت نکن چون من مادرت نیستم ادب و شعور یادت بدم 🗿🧋

اونا از گذشته و حالت کاملا باخبر ان ولی اینده در حد چند ثانیه بیشتر نه قبلا این قدرت و داشتند که از اینده هم از اسمون خبر بیارن ولی با تولد مسیح در اسمان هفتم به روشون بسته شد و دیگ از اینده خبری ندارن

فک کنم خیلی جرعت داری داداشم اینهاتو خونشون دیدن خانه رو عوض کردن

اخه من چیز ترسناکی ندیدم ، یبار فقط پاهاش رو دیدم که عین پاهای خواهرم بود اومد کنارم نشست سرمو بلند کردم دیدم نیست ، چند بارم صداش فقط که صدای خیلی زیبایی هم داشت ، مادربزرگمم میگفت یبار خونه نبودین خواهرت اومده کنارم نشسته بعدا متوجه شدم که خواهرت خونه نبوده اصلا

اونا از گذشته و حالت کاملا باخبر ان وای اینده در حد چند ثانیه بیشتر نه قبلا این قدرت و داشتند که از ...

بله درسته.  ولی من پیشه کسی که اینه بود رفتم. ۴ مورد از آینده گفت. اتفاق افتاد.  من فک میکنم. آینده های نزدیک رو بلدن بگن.   بعد چطوری توی آسمون بین اون همه جمعیت میتونن. از آینده بشنون؟

ای عشقم وقتی ترو میبوسم انگار میوه بهشتی را چشیده ام .گویا وجودت بوی عطر میوه های بهشت را میدهد 😍