موجوگندمی مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 64 عنوان اونایی ک دیسک عمل کردن توروخدا بیاین 286 بازدید | 32 پست من با استراحت و فیزیوتراپی خوب نشدم دیسک یک و دو کمرم زده بیرون دیروز ی دکتر رفتم میگ عمل هم بکنی خوب نمیشی ینی چی اخه😭😭😭من هنوز ۲۴سالمه دوتا بچه کوچیک دارم نمیتونم راه برم سه ماهه حسرت ب دلم مونذه هردکتر میرم میگ برو فلان دکتر خسته شدمکیا عمل کردین چطورین بعد عمل؟؟انقدری درد دارم ک انگار ی تریلی ۱۸چرخ از روم رد شده سه ماهه دراز کشیدم دخترم ۱۰ماهشه پسرم ۳سالهگناه دارن 😭😭😭😭 1402/06/12 | 10:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلیییی_7 عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 4803 واااای لایک کن شارژ ندارم بعدا میام میخونم که منم دیسک دارم👩🦯
گلیییی_7 عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 4803 منم دوماهه نمیدونمچرا جدیدا همه کمر درد دارن یعنی چیه اخه همه جوونا میگن دیسکه
asmajooni عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 7863 علایمت چیه عزیزم؟انشاالله به حق امام حسین زودترسلامتیتوبه دست بیاری 👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که خودشاخ پنداری وتوهم توطئه
موجوگندمی مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 64 علایمت چیه عزیزم؟انشاالله به حق امام حسین زودترسلامتیتوبه دست بیاری ممنون عزیزم..کمر درد ندارم..زده به پای چپم خیلی درد داره نمیتونم راه برم
asmajooni عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 7863 منم کمردرد دارم مثلا وقتی میخوام بشینم انگارکمرم خشکه باید یواش یواش بشینم بعضی وقتابه پا وکف پام هم میزنه،به نظرتون دیسکه؟ 👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که خودشاخ پنداری وتوهم توطئه
asmajooni عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 7863 ممنون عزیزم..کمر درد ندارم..زده به پای چپم خیلی درد داره نمیتونم راه برم پشت پات دردمیکنه؟کف چی؟ 👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که خودشاخ پنداری وتوهم توطئه
موجوگندمی مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 64 منم کمردرد دارم مثلا وقتی میخوام بشینم انگارکمرم خشکه باید یواش یواش بشینم بعضی وقتابه پا وکف پام هم ... ام ار ای بده مطمئن شی منم دقیق نمیدونم ی شب ک میخاستم بخابم درد اومد تو پام درد یهویی و شدید ک نمیتونستم حرکت کنم😭
asmajooni عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 7863 ممنون عزیزم..کمر درد ندارم..زده به پای چپم خیلی درد داره نمیتونم راه برم خیلی ناراحت شدم چون میدونم بابچه کوچک چقدسخته انشاالله خوب شین عزیزم 👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که خودشاخ پنداری وتوهم توطئه
سمسممشمشمشمشمشمشمضم عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 26818 فامیل ما پیش سعید ابریشم کار اصفهان عمل کرد خیلییی تعریفشو میدن همه دعا کنید برام عاقبت بخیر شم
آرامش_العربی عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 3756 اقام...دایی من متخصص طب سنتی هس...خودم دیسک داشتم..با بالشت طبی اصل درمان شدم
asmajooni عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 7863 ام ار ای بده مطمئن شی منم دقیق نمیدونم ی شب ک میخاستم بخابم درد اومد تو پام درد یهویی و شدید ک نمیتو ... آره بایدبه ام آر آی بگیرم 👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که خودشاخ پنداری وتوهم توطئه
هیدوا عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 21242 من رفتم طب سنتی برای حجامت و بادکش ساکرال نوشت و زالو درمانی به ترتیب اینها رو انجام دادم خوب شدم گلم حجامت ساکرال انجام بده یهو ۸۰ درصد دردت خوب میشه ۲۱جلسه یه روز در میون بادکش ساکرال رفتم عالی بودو زالو درمانیحتما انجام بده خوب میشی دوستتون دارم 💕
موجوگندمی مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 64 من رفتم طب سنتی برای حجامت و بادکش ساکرال نوشت و زالو درمانی به ترتیب اینها رو ... شما هم پارگی دیسک داشتی؟علائمتون چی بود