2821
2789

بری دکتر یه سری قرص ضد التهاب میده خوب میشی

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

یه کسی چند روز پیش تاپیک زده بود که کفش پاشنه بلند پوشیده یه مدت خوب شده

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

درمانش شاک ویو هست

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
دارو میده و کفی طبی مخصوص خارپاشنه استفاده میکنن برا تو خونه هم صندل کفی طبی مخصوص خارپاشنه بگیر&nb ...

تو خونه صندل طبی میپوشم ازین پدهای مخصوص هم گرفتم تو کفشم میذارم ولی نمی دونم چقدر طول میکشه تا خوب بشه الان یک ماهی هست

مسکن میخورم ولی تاثیری نداره فیزیوتراپی هم رفتم نتیجه نگرفتم خونه نشین شدم کارم زیاد دارم   &nb ...

خوب مسکن نیست دواش که . یه قرصای دیگست

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

ب نام خدا 

دوماه خار پاشنه گرفتم! 

زندگیم ذغال شد از درد ی قدم راه نرفتم خوابیده بودم! 

رفتم ارتوپد اولا برام امپول زدن تو خود پاشنه! 

دوما کفی ژله ای خریدم نیم کفی ارزون تر کفی کامل من خریدم‌گرونه مارک اوپو ایرانی بخر دووهفته خراب میشه 

سوما دمپای‌خارپاشنه هم بیرون هم خونه خریدم 

تا ی ماه با دمپای میرفتم بیرون دمپایا دونه ۵۰۰ 

چهارم کفی سلیکونی خریدم میشه پوشیدش مدام تو خونه 

الان با کفی تو پامه! 

کفی تو کفشمه 

دمپای‌تو خونه و بیرون اوکی؟ 

عکسش الان بفرستم عکس کفی پوشیدنی رو 

من دارم بهم امپولو دارو داد ولی مصرف نکردم

بجاش طب سنتی شهرمون بهم پیشنهاد داد که خیلیا نتیجه دیدن

شبا قبل از خواب نمک دریا و روغن زیتون(خوراکی نباشه)

از وقتی استفاده میکنم دردم خیلی ارومه

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰
2823
2791
2779
2792