2777
2789
ب نام خدا  دوماه خار پاشنه گرفتم!  زندگیم ذغال شد از درد ی قدم راه نرفتم خوابیده بودم!&n ...

دمپایی طبی گرفتم ولی نمیدونم مخصوص خارپاشنه هست یا نه دکتر فقط گف تو خونه صندل طبی بپوش منم رفتم خریدم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

و اینکه برا تسکین درد اگر نمیخوای خرج کنی  فقط بطری اب یخ قل بده تا بی حس بشی درد نکشی‌ ولی خ ...

بطری آبو هر روز قل میدم ولی نتیجه نمیگیرم که یه لحظه آرومه باز شروع میشه. نزدیک یک ماه هم هست اصلا خیلی کم راه میرم تا التهابش کم شه. بهتر شده ولی خوب نشده

من دارم بهم امپولو دارو داد ولی مصرف نکردم بجاش طب سنتی شهرمون بهم پیشنهاد داد که خیلیا نتیجه دیدن ...

دقیقا نمک دریا‌ رو چیکار می کنید میشه بیشتر توضیح بدید

دقیقا نمک دریا‌ رو چیکار می کنید میشه بیشتر توضیح بدید

اول از همه کفی طبی برای خار پاشنه میخرید

با دمپایی طبی که تو خونه بتونین ازش استفاده کنید کفی طبی رو بزارید داخل دمپایی طبی تو خونه باهاش راه برید موقع انجام کار 

هم بیرونم میرید برای داخل کفش یا کتونی از این کفی استفاده کنید

بعد شبا قبل از خواب

نمک دریا با روغن زیتون رو باهم مخلوط میکنید چشمی به اندازه 

به همونجایی که درد دارید میزنید ماساژ بدین

بعد همون موادو با سلفون بپیچید جورابم بپوشید شب تا صبح باشه بعدش پاهاتو بشور

تا ۴۰ روز باید انجام بدن شلید زودتر نتیجه گرفتی عزیزم

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰
۵ جلسه رفتم نتیجه نگرفتم

بهترین روش درمانش همین البته خیلی ها خار پاشنه رو با میخچه اشتباه میگیرن

باید دوره درمانتون رو کامل کنید و اینکه حتما  پیش متخصص شاک ویو رو انجام بدید

اگر تهرانین کلینیک سینوهه تو شریعتی عالی من واقعا نتیجه دیدم از کارشون درمانشون با استفاده از روش های نوین هست و بدون عمل جراحی پیشنهاد میکنم قبل از اینکه عمل کنید حتما از دکتراشون کمک بگیرین بسیار حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

https://jamalypt.com/

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی هم داشته باشید مثل تزریق اوزون خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com

مامانم داشت یه لایه چربی هستش که یه کارتون گذاشت رو کف پاش با اتو کسی براش میکشید رو پا از بین رفت و دکتر هم نرفت اصلا درد پاش شدید بود و مدت ها دنبال درمانش بود که خوب شد