2777
2789

چطور دانشگاهیه؟ مدرکش معتبره؟ امتحانا حضوریه؟

برای کسی که فقط میخواد لیسانس داشته باشه خوبه به نظرتون؟

چون کلاساش غیرحضوریه و منم برنامم پره، نمیتونم برم سر کلاس، فکر کردم‌گزینه ی خوبی باشه ، میشه نظراتتون و تجربیاتتون رو بگین لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داخل مدرک لیسانسش مینویسه از دانشگاه پیام‌نوره لیسانسمون؟

آره دیگه مشخصه از کجا مدرک گرفتی

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

کلاساش چجوریه؟!

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

مدرکش معتبره و امتحاناش حضوری 

بهاره خانوم یه سوال دارم خدمتتون 

من امسال از انتخاب رشته پیام نور جاموندم۱۵ مهر حضوری برم دانشگاه ثبت ناممم میکنن؟ بعد اگه کردن کی انتخاب واحد کنم 

شکا همچنین موردی مثل من دیدی؟

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)
بهاره خانوم یه سوال دارم خدمتتون  من امسال از انتخاب رشته پیام نور جاموندم۱۵ مهر حضوری برم دان ...

راستش اینو نمیدونم گلم. از خود دانشگاه باید بپرسی.

شماره تماس اون واحدی که مدنظرت هست رو از گوگل پیدا کن از قسمت آموزشِ دانشگاه بپرس

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

2790
2778
2791
2779
2792