2777
2789
عنوان

یه پنجره....

55 بازدید | 8 پست

یه پنجره با یه قفس

یه حنجره بی هم نفس

سهم من از بودن تو

جدایی بودو بس😔💔

چقد امشب دلم گرفته و به قول هایده باز دلم مثل همیشه گریه یه تنهاییی میخاد 🥲بد زدن دلمو شکوندن امشب

خدا♥️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

محمدت نیومد😔💔

محمدم محمدش میشه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
محمدم محمدش میشه 

چی بگم خواهر ایشالله هرچی قسمت هردوتاتونه ازوقتی داستانتو خوندم یادمه و هی میگم کاش این دوتا بهم برسن 

ولی میدونی بعضی وقتا نرسیدن بهتر از رسیدنه این تلاشا ک میکنی برای رسیدن بعدا میفهمی خیلی اشتباه بوده پشیمونت میکنن با رفتاراشون من شش سال تموم منتظر بودم دست پا زدم بعدشم ک رسیدم سهم من شده هر شب گریه ناراحتی دل شکستن 😔😔انشالله که قسمت تو بهترین باشه

خدا♥️
چی بگم خواهر ایشالله هرچی قسمت هردوتاتونه ازوقتی داستانتو خوندم یادمه و هی میگم کاش این دوتا بهم برس ...

برات آرزوی آرامش میکنم 😔🖤

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇