2777
2789

چه مدت بعد میاد ؟ممکنه اصلا بیاد ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله میاد برا من بعد یکسال کاملا نرمال شد 

چقد اومد پایین ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

سرت پایین باشه  و چسبت کم بزنی اره قدیما شش ماه چسب میزدن تا یکسال الان میگن دوماه کافیه من خواهرم سال ۸۸عمل کرد نیفتاده  چون شش ماه چسب زد مراقب بود ولی من ۹۶عمل کردم فقط سه ماه چسب زدم افتادگی پیدا کرد سرمم پایین بود همش تو گوشی بودم اون فاننزی من طبیعی بنظرم بهتره بکم بالا باشه سر بینی که اگر افتاد نرمال بشه بعدش 

سرت پایین باشه  و چسبت کم بزنی اره قدیما شش ماه چشسب میزدن تا یکسال الان میگن دوماه کافیه من خو ...

اره واسه من الان سرش یکم بالاست خوبه به صورتم دوست ندارم بیاد پایین دکترم گفت تا دو ماه بیشتر چسب نزنی آخه 

برا من سه ماه بعد نوکش یه کوچولو تغییر کرد از حالت سربالایی خارج شد

چند ماه چسب زدی ؟یه کوچولوی کوچولو که انگار طبیعی بشه درسته ؟

اره واسه من الان سرش یکم بالاست خوبه به صورتم دوست ندارم بیاد پایین دکترم گفت تا دو ماه بیشتر چسب نز ...

دکتر به منم گفت ولی بنظرم چون بینی خودم تازه بعد ی سال ورمش خوابید بی حسی نوکش خوب شد پشیمونم چرا بیشتر نزدم مثل ابجیم حداقل وقتایی که سرت پایین رو کتاب یا تو گوشی چسب بزن شبها موقع خواب بزن باقی وقتا اگر اذیتی نزن چون حس میکنم به دوماه شکل نهایی نمیگیره و شش ماه تا یکشال طول میکشه بنظرم رو فرمش تاثیر میذاره کم چسب بزنی 

دکتر به منم گفت ولی بنظرم چون بینی خودم تازه بعد ی سال ورمش خوابید بی حسی نوکش خوب شد پشیمونم چرا بی ...

باشه پس 🌹

واسه من تازه عمل کردم خیلی طبیعیه کاش پائین تر نیاد 😭

اره واقعا کاش نیاد