2777
2789

چند سالشه بچت؟

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو بیا بازی کنیم 

تا ده بشماریمو هرچی وسایل هستو تو سبد بازی جمع کنیم 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

مسابقه تشویق 

مثلا بهش بگو اگر اتاقتو تمیز کنی برات خوراکی خوشمزه میخرم چون بچه خوبی بودی و به مامان کمک کردی 

یا بهش بگو من میرم ظرف می‌شورم آشپزخونه رو تمیز میکنم 

تو برو اتاقتو جمع کن ببینم کی زودتر تموم می‌کنه 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

من میگم از تقریبا ۸ ۹ سالگی ی سری وسایلشونو اسباب بازی اینارو مثلا در طول روز بریزن شب جمع کنن...

اما در کل بچه خیلی مهم نیست 

تو سن نوجوونی باید جمع کنن کامل 

ک خب‌ من‌ میگم جمعم نکرد نکرد تو اتاق خودش باشه فقط تو خونه حق نداره چیزی بریزه

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
۵ سالشه

خب بابا زوده

الان دیگ فقط میریزه میپاشه تو اون سن

الان بهش گفتم میگه ن.من میشمارم تو جمع کن

خب زیر اسباب بازیا خوراکی قایم کن 

بگو زیر اسباب بازیا یه خوراکی یا گنجه

هرکی زودتر پیدا کنه برا اون میشه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
پس فعلا بیخیالش شم.میترسم همینجوری عادت کنه

داداش من هفت سالشه خونه ما همیشه بازار شامه🙄😅

بچه با بچه فرق داره دیگ 

ی سریا کلا شلختن کاریشون ‌نمیشه کرد

مثل همین داداشم

ی سریام‌ مثل بچم کلا ریخت و پاششون‌ کمه اونقدر شلختگی ندارن از جای شلوغ بدشون میاد