2777
2789

با سلام

دیروز پدرش اومد وعروسمون و دخترش رو برد.  والله خیلی با دادشم دعوا میکردند هر سال هر ماه برنامه داشتند ما رو هم خسته کرده بودند دادشم  میندازه گردن پدرم و برادر کوچیکم ! اقا خودش اعتیاد داره و با پول پدر  تا حالا دهن زنش رو بسته بود، و بارها دکتر و.. بردیم آدم نشد پدرم  به خاطر اعتیادش مغازه رو از دستش گرفت و بیست تومن به حساب زنش میزد . بعد این دعوای زن و شوهر بالا گرفت. نمی خوام قصاوت کنم ولی واقعا زندگیشون زندگی نبود، خانمش و دخترش کلا جدا می خوابیدن، نمیدونم جلو این غذا نمیذاشتن،  جایی با این نمی رفتن، ، این بدبخت هم که هیچ روح و جسمش رو نابود کرده، الان کل خانواده راصی هستند اینا جدا شن و اون تا جوان هست بره ازدواج کنه و زندگیش رو با دادشم نابود نکنه    )ببخشید فقط خواستم درد دلم رو اینجا خالی کنم خیلی ناراحتم

دخترشم برد؟

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه که با عدالت حرف میزنی حواستون به برادرتم باشه اگر سرش به سنگ خورد کمکش کنید ترک کنه

بدبخت تنها نشسته تو خونه اش و با کل خانواده قهره، چشم دیدن پدر و مادرم رو نداره میگه شما کردین، بهش صد بار میگیم به خاطر پول نیست رفته به خاطر اعتیادش هست گردن نمیگیره میگه من معتاد نیستم  !!

ای بابا اعتیاد به چی داره مگه؟ ظاهرش نشون میده؟

والله نمیدونیم چی میکشه ! عروسیمون یه مدت قرص پیدا میکرد و بعد تریاک، اره این دو سال آخر قیافه اش لاغر شده قبلا خوش تیپ بود