2777
2789
عنوان

عصب کشی دندون بچه 8 ساله ....

211 بازدید | 10 پست

عصب کشی دندون بچه که شیری باشه مثل دندون دائم ما بزرگا درد دارن ؟ 

الان آبسه کرده دکتر دارو داده نوبتش تا 3ماه دیگه میشه دارو که دادم ابسش هیچ تغییریی نکرده فقط دیشب خودش زورش داده یه کم عفونتاش بیرون اومده ولی هنوز آبسه هست  از بین نرفته 

الان آبسه هست ببرم جای دیگه عصب کشی میکنن پرش کنن براش؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با عفونت اینکارو نکن یه دکتر احمق پیدا میشه انجام میده با عفونت 

کاری میشه که هر لحظه بگی غلط کردم 

دارو استفاده کن تا عفونت کامل نرفته اینکار رو نکن خطرناکه 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.
تا آبسه باشه هیچ دکتری دست نمیزنه  بله درد هم داره دیگه داروهاشو بده بذار عفونتش کامل از بین ب ...

دارو باید چه مدت داد دکتر هیچ نگفت بعد میگن آنتی بیوتیک هم یه مدت استفاده کنه باعث مقاومت دارویی میشه دیگه اثر نمی‌ذاره 3روزع میخوره هیچ تاثیر نداشته فعلا

دقیقا هر دکتری قبول کرد با آبسه روی دندون کار کنه بچه رو بردار فرار کن  

افرین باید بگی میگ میگ فرار

برای مامانم اتفاق افتاد هر چی لیاقت دکتره بود بهش گفتم دکتر نبود الاغ بود رفته بود دانشگاه بو کرده بود برگشته دکتر شده 

مامانم شب روز نداشت از درد 

هر روز زنگ تماس از استرس خدای نکرده نزنه جایی دیگه تا که چندین باز دکتر آمپول مسکن ها اصلا جواب نمیداد تا اینکه دوهفته طول کشید دردش کمتر شد ک شبها بخوابه خداروشکر بعد رفت درستش کرد 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.