2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نامردا من هنوز شلوارم‌نخریدم شما دامنش گرفتید 

😥کارگو میخوام به نظرتون واسه سن من زشت نمیشه ۳۳ سالم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

نامردا من هنوز شلوارم‌نخریدم شما دامنش گرفتید  😥کارگو میخوام به نظرتون واسه سن من زشت نمیشه ۳ ...

به سن ربطی نداره اگه خوب استایلش کنی و به فرم بدنت بیاد

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

خب کراپ که آستین نداره و جذبه تو ایران که نمیشه تنها پوشید باید با کت چیزی پوشید که اونم گرمه

واس بیرون ؟ راحتی با دامن؟

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

من بیرون شلوارک میپوشم😂 عکس دامنرو گذاشتم بلنده

منظورم بلندی کوتاهی نبود راه رفتن نشستند میگم من همون اولش میوفتم باهاش😵‍💫😹

خب کراپ که آستین نداره و جذبه تو ایران که نمیشه تنها پوشید باید با کت چیزی پوشید که اونم گرمه

عزیزم کراپ معمولی هم داریم 

با کت لی بپوش که کوتاهن 

اخه با چیز دیگ ست نمیشه 

همونی که خیلی نایسه راه میره اسه اسه👀 
منظورم بلندی کوتاهی نبود راه رفتن نشستند میگم من همون اولش میوفتم باهاش😵‍💫😹

نه مشکلی ندارم باهاش😂

منتهی نمیتونم با چیزی ستش کنم تیشرتم که خیلی لش میشه بد میشه کت هم گرمه توش