2777
2789

تاپیک قبلتو خوندم عزیزم اول بگم نوزده سالمه و این نظر منه منم یه آدمی ام با عقاید فمینیستی به خاطر همین شاید حرفمو قبول نداشته باشی

من جای تو بودم دیگه راهشم نمی‌دادم تو خونه ینی چی کار کردن وظیفه مرده پس فردا ام ناهار درست نکنی میگه وظیفه تو بشور بپزه

جدا از اون وقتی طرف با عروسی مخالفه یعنی خیلی مذهبیه خودتم باید خیلی مذهبی باشی که بتونی باهاش کنار بیای به همه جنبه هاش فکر کن به نظر من آدمی که طرز فکر درستی داشته باشه و مرد سالار نباشه در عوض هزار تومنم تو جیبش نباشه میرزه به هزار تامرد مغز پوسیده که خونه و ماشین داره

خداروشکر خوبیم باهم. میدونی زندگی من خیلی سختی داشت و داره تو زندگی مجردیم جهنم بود موقع ازدواج شرای ...

آفرین چقدر خوشبختن همسرتون که چنین خانومی دارن 

منم ی طورایی شبیه شما هس گذشتتون.. 

انشالله همیشه همیشه لبخند رو لبای جفتتون باشه و همه مشکلات حل بشه سریع ❤️😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شما با عقاید فمنیستی هرگز نمیتونی ازدواج کنی

عزیزم فمینیستی به معنای این نیست که همه حقوق برای زن باشه و مرد هیچ حقی نداشته باشه یعنی حقوق برابر و مساوی

مثلا همین آقا چرا باید تحت فشار باشه برای خرید همه وسایل خونه؟؟ یا اینکه فشار مالی و وام و اینجور چیزا چرا اثرات منفی و استرسش برای مردا باشه ازون ور خانومه فقط فکر و ذکرش ناهار چی درست کنم شام چی درست کنم و قر و فر باشه 

من میگم باید برابری وجود داشته باشه هر دو باهم داخل خونه و بیرون خونه کار کنن اتفاقا این خیلی بیشتر هم به نفع آقایون هست

معمولا آدم هایی که اجازه کار بیرون از خونه به خانوماشون نمیدن آدمایی ان که از استقلال مالی زن می‌ترسن 

عزیزم من با توجه به تاپیک قبلت ک شرایطش نوشتی بهت میگم که ایشون زن نمخان دنبال یک هم خونه هستند ،خوب ایشون ی خونه ای دارن با وسیله هاش   (قسمتی ک گفته جهاز رو خودم میگیرم و چون خودشون باور دارن ی سری اخلاقیات خاص دارن و ممکن هر شخصی با شخصیتشون سازگار نباشه هیچ هزینه ای متحمل نمیشن ک پس فردا ضرر کنن یا بدردسر بیفتن)یعنی با صفر هزینه صاحب یک زن میشه ک میشه هم هم خونه، پس فردا ک با شخصیتش جور نبود چون گفتید درون گراست و خشکه مذهب شما رو با ساک لباست راهی منزل مادرتون میکنه با کمترین دردسر وسلام.یعنی تو این ازدواج اون هیچ اسیبی نمبینه به همه خواسته هاشم رسیده..ضرر این ازدواج فقط برای تو هس (چون جهاز مال خودش هزینه ای هم اگر کرده برا خودش کرده چون اگه مخاس تنهام زندگی کنه باید این وسایلرو بخره ، در واقع با خرید جهاز هیچ لطفی ب ت نمکنه پس اینو بعنوان پُواَن نبین)... شما بدون هیچ ترسی شرایط معقول خودت رو بگو و ارزشه خودت رو حفظ کن (حتی اگر یک هم خونه بخاد بگیره طرف  شرایطه خودش رو داره )و نترس اون اگه قسمتت باشه بعده هزار سال  هم باز برمیگره در همون خونرو میزنه...

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏