2777
2789
همش نمیخوام حرف پول بزنم خیلی بیش از اون که فکرشو بکنی تیزه البته ادم خوبیه ها ولی زرنگه  نمیخ ...

حداقل ی آتلیه برین ی لباس عروس بگیرین چندتا عکس و ی کلیپ درست کنین یادگاری میمونه 🚶‍♀️

همش نمیخوام حرف پول بزنم خیلی بیش از اون که فکرشو بکنی تیزه البته ادم خوبیه ها ولی زرنگه  نمیخ ...

ببین درسته عشق مهمتره ولی تا پول نباشه ناراحتی عصبانی زیاد میشه  یکبار خیلی منطقی بشین باهاش حرف بزن و حساب کتابای خرجتونو بدونین چیه اول کاری 

سفر میتونه ببرتت، از پس مایحتاج خونه برمیاد، تولدات چیزی برات میخره آدمیه ک زن زندگیش مهمتره خوشحالی زنش مهمتر از هر چیزیه اینارو باید ازش بفهمی 

مثلا من طلا دوست ندارم ب جاش سفر و خوردنی دوست دارم الان حلقه من نقرس ولی خوب ماه عسل رفتیم کیش 

الان نامزد شدین؟

دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی هم خوب  راجبه مهریه هم بشین باهاش صحبت کن  اخلاقش چ جوره؟

اخلاقش عالیه و دست و دل باز ولی در مسائل مذهبی ادم سختیه البته من خودم حجابم کامله و اوکی ام ولی میگفت باید با این زن زندگی ازادیا برخورد محکم صورت بگیره تو اتاقشم لباس نظامی دیدم زیر تختش

اخلاقش عالیه و دست و دل باز ولی در مسائل مذهبی ادم سختیه البته من خودم حجابم کامله و اوکی ام ولی میگ ...

واسه منم اینجوریه همسر ،منم کاری ندارم میگه با زن زندگی مخالفه من خودم حجابم معمولیه .

راجبه اینکه هر ماه مبلغی بهت بده هم باید باهاش حرف بزنی

دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙

نه فعلا در مرحله اشنایی هستیم 

بسلامتی 

در کل باید همه چیزشو بفهمی 

من از تو گوگل سوال درمیاوردم ازش میپرسیدم 

گفت کاغذو بنداز دور  این همه سوال چه خبره خسته شدم پاشو بریم آب پرتقال بگیرم بخوریم😅

وای نه خیلی میترسم ازش 😂

وااااه پس چطور میخوای ی عمر باهاش زندگی کنی 😐😐😐آرزو هردختر و مادریه که بچشو تو لباس عروس ببینه 

یعنی ی شب نمیتونه تحمل کنه صدا آهنگ رو؟ خب مردانه نداشته باشن 

بسلامتی  در کل باید همه چیزشو بفهمی  من از تو گوگل سوال درمیاوردم ازش میپرسیدم  گف ...

وای من داشتم ازش سوال میکردم بعد گفتم شما چرا هیچی نمیپرسی

گف از سوالاتون میشه شخصیت و سلایق تون رو فهمید من از اون روز استرس گرفتم از سوال پرسیدن😂

بسلامتی  در کل باید همه چیزشو بفهمی  من از تو گوگل سوال درمیاوردم ازش میپرسیدم  گف ...

وااااییییییییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣الان ازدواج کردین خوشبختین انشالله؟ واااییییی😂😂فکر میکنم زندگیتون فان باشه 

وای من داشتم ازش سوال میکردم بعد گفتم شما چرا هیچی نمیپرسی گف از سوالاتون میشه شخصیت و سلایق تون رو ...

وااااای واسه منم اینجوری شد همسرم گفت سوالای کلیدی بپرس اینا چیه میپرسی خیلی زود تشخیص دادم چه جوری هستی منم بغض کردم مثل بچه ها شدم یهو جلوش هنوز نامزدم نشده بودیم 😅😅🤦🏻‍♀️اونجا بود ک اولین بار گفت عزیز دلم صورتشو🥴😅