الهام۲۰۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 287 عنوان خواستگار 374 بازدید | 35 پست سلام بچه ها ازش چه سوالایی بپرم خیلی ادم تو دارییه و بسیار زرنگتاپیک قبلیمو بخونید 1402/06/11 | 11:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الهام۲۰۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 287 خوب اگه اینطوریه زنش نشو نه ادم خوبیه ولی خیلی تو داره حس میکنم
mahimahdiam عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 1903 نه ادم خوبیه ولی خیلی تو داره حس میکنم مواظب باش با کسی ازدواج کن که کنارش احساس راحتی و آرامش داری چه این آقا چه هر کس دیگهی
zarinooo عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 3004 اینک گفت مهریه فقدر ۱دونه اصلا قبول ندارم تو چیزی نگو درمورد مهریه اما بگو خانوادت پافشاری کن که بیشتر باشاخه یه دونه
eli_s1400 عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 5813 راجبه مهریه چیشد؟ حقوقشو باید بدونی زندگی خرج داره اول کاری خونه نوساز میدونی چه قدر هزینه داره دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙
الهام۲۰۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 287 اینک گفت مهریه فقدر ۱دونه اصلا قبول ندارم تو چیزی نگو درمورد مهریه اما بگو خانوادت پافشاری کن که بیش ... پدر مادر خودشم میگن باید بیشتر باشه قبول نمیکنه منم اصلا حرفی نزدم که فکر کنه دنباله این چیزام
الهام۲۰۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 287 راجبه مهریه چیشد؟ حقوقشو باید بدونی زندگی خرج داره اول کاری خونه نوساز میدونی چه قدر ه ... خونش کامله فقط وسیله میخواد دیروز رفتیم باهم ، دیدم همچی خودش گرفته فقط مونده وسیله بخریم بهم گفت تمام وسایل انتخاب با خودم
eli_s1400 عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 5813 خونش کامله فقط وسیله میخواد دیروز رفتیم باهم ، دیدم همچی خودش گرفته فقط مونده وسیله بخریم بهم گفت تم ... خیلی هم عالی میدونی قسط داره یا نه؟ زیرو بمشه باید بکشی بیرون دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙
در_جستجوی_زندگی عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 694 راستش منم با مهریه موافق نیستم اصلا و ابدا چون مگ میخوای دختر بخری یا بفروشی ک تضمین میخوای اما با کار کردن خانوم ها خیلی خیلی موافقم چون هرچیزی ممکنه و مستقل بودن عالیه درحالتی که به زندگی مشترکتون صدمه نزنه و کارای خونه ام انجام بشه
eli_s1400 عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 5813 الهام ازش باید باید بپرسی اگر عروسی نمیخای بگیری هزینشو میخای صرف چی کنی ؟ زود جواب بله نده ببین واقعا ادم درستیه از هر نظری دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙
الهام۲۰۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 287 خیلی هم عالی میدونی قسط داره یا نه؟ زیرو بمشه باید بکشی بیرون نه قسط نداره ازش پرسیدم گف نه از کسی قرض میکنم نه وام میگیرم تا پول یچیزی رو نداشته باشم سمتش نمیرم
الهام۲۰۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 287 راستش منم با مهریه موافق نیستم اصلا و ابدا چون مگ میخوای دختر بخری یا بفروشی ک تضمین میخوای ا ... اصلا ازین چیزا خوشش نمیاد که بگم میخوام کار کنمو ازین حرفا
eli_s1400 عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 5813 نه قسط نداره ازش پرسیدم گف نه از کسی قرض میکنم نه وام میگیرم تا پول یچیزی رو نداشته باشم سمتش نمیرم خیلی هم خوب راجبه مهریه هم بشین باهاش صحبت کن اخلاقش چ جوره؟ دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙
الهام۲۰۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 287 الهام ازش باید باید بپرسی اگر عروسی نمیخای بگیری هزینشو میخای صرف چی کنی ؟ زود جواب بله نده ببین واق ... همش نمیخوام حرف پول بزنم خیلی بیش از اون که فکرشو بکنی تیزه البته ادم خوبیه ها ولی زرنگه نمیخوام فکر کنه دنبال پولم