2777
2789
عنوان

یعنی باردارم،؟؟

227 بازدید | 15 پست

😭😭نزدیک پریودم یعنی بابد میشدم تا الان 

۹ روزه گاهی وقتا کمر درد و دلدرد مثل پریودی میگیره و  ول میکنه ‌‌‌‌... دیشبم رابطه پر خطر داشتم الان قرص اورژانسی خوردم ..بنظرتون اثر میکنه؟؟

دیشب رابطه پر خطری داشتی چ ربطی ب ۹روز قبل دارع

اون رو جدا گفتم درواقع  دوتا سوال مطرح کردم 

خیلی میترسم 

از طرفی همسرمم بچه میخواد ولی خودم اصلا شرایط ندارمم 

نه میذاره قرص مصرف کنم نه ک‌...م

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

باید ازموعد بگذره ،شاید دلیل دیگه ای داره، سعی کن زیاد قرص اورژانسی نخوری ضرر داره

تو این دو سه ماه تقریبا ۳ تا خوردم 

آخه همسرم خودش بچه میخواد و دوبار احساس خطر کردم ک خودش هیچی نگفت ولی تو دعوا گفت که یه کارایی کرده بدون اینکه بفهمم 

مجبورم نه قرص جلوگیری و نه ک‌...م نمیذاره مصرف کنم

خب قرص مصرف نمی‌کردی مبارک شما مادرشدین

نههه😭😭😭😭 خدایا بخدا ناشکری نمیکنم  ولی اصلا شرایط ندارم وااای پس درسم چی میشهه بیچاره میشم ارزوهام کور میشع همشش😭😭😭

دیشب ک هیچی ولی قبلش شاید بوده باشی چون منم یه هفته درد پریودی داشتم ولی نمیشدم تستم مثبت شد

وای نه چیکار کنم چه خاکی بریزم ب سرممم اخههههههه😭😭

اگه بی بی چک بزنم معلوم میشه 

من آخه سنی ندارمم چرا از الان با بچه سر و کله بزنم خدایااا شکرت

تو این دو سه ماه تقریبا ۳ تا خوردم  آخه همسرم خودش بچه میخواد و دوبار احساس خطر کردم ک خودش هی ...

بجای این همه قرص بشین باهمسرت حرف بزن راضیش کن زوری نمیشه که ، درسال فقط دوبار میتونه قرص اورژانسی بخوری ، شاید قرصا ریختت بهم ماه پیش عادت شدی؟

دلم عاقبت بخیری میخواد زیرسایه ی پرچم میان روضه ی امام حسین علیه السلام جااااااانم💔
بجای این همه قرص بشین باهمسرت حرف بزن راضیش کن زوری نمیشه که ، درسال فقط دوبار میتونه قرص اورژانسی ب ...

بله شدم 

قانع نمیشه میگه من سنم بالا میره (۲۸ سالشع) 

از طرفی برای اینکه درس نخونم میخواد بچه بیارم تا بمونم خونه

تو این دو سه ماه تقریبا ۳ تا خوردم  آخه همسرم خودش بچه میخواد و دوبار احساس خطر کردم ک خودش هی ...

خب همون جور که یواشکی اورژانسی میخوری، قرص جلوگیزی بخور

نمی دونی این اورژانسی ها چه به سر بدنت میاره

شما با وجود بچه درس بخون بفهمه تز اهدافت دست نمیکشی. وقتی شوهرتون به حرف شما محل نمیده تا کی هی میخو ...

همینجوریش بزور و با بدبختی  دادم میخونم 

با بچه ک کلا دیگ هیچی...

چیکار کنم چجوری جلوگیری کنم من خودم هنوز بچم آخه خداجونم😭