2777
2789

کار نکن ی مدت 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوران مدرسه که با خودکار و مداد زیاد مینوشتم انگشتم اینجوری شد .گلم کاری نکن ورمش کمتر میشه

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

شبيه ميخچه است ؟ 

درمان ميخچه رو انجام بده

پدرشوهرم ميگفت ميخ رو داغ كن تا جايي كه تحمل داغيشو داري بذار روي ميخچه از قسمت ته ميخ كه گرديه بزرگ داره چند بار اين كارو انجام بده ريشه هاش از بين ميره و خوب ميشه

شبيه ميخچه است ؟  درمان ميخچه رو انجام بده پدرشوهرم ميگفت ميخ رو داغ كن تا جايي كه تحمل داغيش ...

اه ریشه داره ولی جرات انجام انی کار رو ندارم و حامله هستم فعلا این درمان ذو امتحان نمیکنم اگر تا بعد از زایمانم خوب نشد امتحان میکنم

اه ریشه داره ولی جرات انجام انی کار رو ندارم و حامله هستم فعلا این درمان ذو امتحان نمیکنم اگر تا بعد ...

اين روش خيلي عاليه نياز به گرماي خيلي زياد نيست كه نترس من كف پام ميخچه داشتم خيلي زود با اين كار درمان شدم تازه حامله هم بودم