2777
2789
عنوان

چیکار کنم دلم میخواد ازدواج کنم

2259 بازدید | 57 پست

۲۷ سالمه همه چیم اوکیه 

دلم میخواد ازدواج کنم بغل نوازش رابطه حسرت همه اینارو دارم ازدواجم جور نمیشه 

چیکار کنم؟ دلم میخواد گناه کنم دیگه تحملش سخته چن ساله از خدا میخوام کمکم کنه ولی دریغ 

ادم دردشو به کی بگه

عزیزم کدوم شهری؟؟؟ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۳۳ دیگه خسته شدم نمیدونم حکمتش چیه 😭😭😭

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

منی ک متاهلم وهمسرم هیچکدوم اینایی ک گفتی رو ب من نداره اگ بخاطر دخترم نبود محال بود بمونم انشالله ک همه ب آرزوهاشون برسن

دنیا مثل آینه است...همون چیزی رو بهت نشون میده...ک هستی...

عزیزم مثلا الان بری تو رابطه ی بی سر و ته 

اون پسر از سر عشق تو رو نوازش می‌کنه یا هوس؟..

در هر صورت بخوای بری سمت گناه هم باز احساس تنهایی میکنی چون یکی باید باشه واقعا دوستت داشته باشه ‌‌‌‌‌ واقعی ..

تا حدی عادیه حرفت امیدوارم قبل سی ازدواج کنی چون دیگه بعد سی دغدغت همین چیزام نیس 

ازدواج هم دست ما نیس یکی بختش خوبه یکی خونواده خوب داره یکی خیلی خوشگله و انتخاب میشه یکیم مث ما معمولیه تا ۳۲ سالگی تنهاس 🙃