2777
2789
عنوان

تولدم فرداست و هیچ کسی یادش نیست💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و همراه اول ...البته اگه خط ب اسم خودت باشه

اهوم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

امسال میخوام روز تولدم از صبح برم بیرون  تا شب  جای خاصی ندارم  کس خاصی ندارم  ...

تولدت پیشاپیش مبارک😍 من با این سنم نمیزارن بیشتر از ۸ و نیم بیرون باشم وگرنه همه ش می موندم بیرون

تولدت مبارک عزیزم بهترینا نصیب دل مهربونت❤❤ ناراحت نشو عزیزم باور کن منم کسی یادش نمیمونه تولدم کیه حتی بیشتر وقتا خودمم یادم میره بعد ی هفته میگم عه هفته پیش تولدم بودها😂

تولدت مبارک عزیزم

هدیه ی من واست اینه که آروزی میکنم خودت بتونی و یاد بگیری که حال خودتو خوب کنی و منتظر دیگران نباشی

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

منم تولدم دیروز یود کسی یادش نبود😐🤣 

هیچ وقت تولد برات مهم نباشه حالا چهارنفرم تبریک گفتن 

نون و آب میشه برات؟پول میشه؟نه پس تبریکاشونم بع درد خودشون میخوره😁 

تولدتم مبارک باشه🤍✨

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

صبح زود بانک برات تبریک تولد میفرسته خودم زخم خورده ام💔

تنها امیدم بانکه🤧😔 من خیلی از دوستام ناراحت میشم خانواده به هر حال تبریک ساده میگن ولی دوستام هیچییی 

احساس میکنم همه شون فیکن 

هر وقت ناراحتم کنارم نیست و بعضی اوقات یکیشون دو ماه یه بار پیام میده یکیشون که کلا حسوده نمیدونم به چی 

تولدت پیشاپیش مبارک😍 من با این سنم نمیزارن بیشتر از ۸ و نیم بیرون باشم وگرنه همه ش می موندم بیرون

ممنونم 

نه من محدودیت زمانی ندارم 

محرم تا یک دو  توی هیات  ها میچرخیدم  

دلم میخواد امسال تولدم برم قبرستون کل روز رو اونجا باشم...به هر غریبه ای که دیدم بگم تولدمه

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"