خیلی ناراحتم احساس بی ارزش بودن می کنم😭😭😭😭 احساس میکنم اینقدر بی ارزشم که حتی تولدم هم کسی یادش نیست هیچ کسی از من خوشش نمیاد چون وسواس چون مثل بقیه نیستم🤧🤧🤧 چون نمیتونم زیاد حرف بزنم چون اعتماد به نفس ندارم 🤧 هر سال با ذوق می گفتم وای فردا تولدمه اونا هم برام کادو می خریدن ولی امسال به هیچ کسی نمیگم هر کی یادش بود تبریک بگه🤧🤧🤧🤧😭😭😭😭 خودم هم میخوام خودمو بزنم به اینکه اصلا یادم نیست تولدمه
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
چطور روی اعتماد به نفسم کار کنم؟؟؟ من تازه تونستم ماسک رو بیارم😂 بله شما درست میگین خیلیا از من خوش ...
خب من خیلی نمیتونم در این رابطه کمکت کنم راجبش کتابهای مرتبط و... رو بخون و اگه تونستی از یه روانشناس باتجربه کمک بگیر