2777
2789
عنوان

تولدم فرداست و هیچ کسی یادش نیست💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 71 پست
دقیقا من خودمو دوست ندارم😭😭😭 چطوری دوست داشته باشم؟؟ 

وقتی یکی دوست داری چیکار می‌کنی؟ میذاری حقشو بخورن؟ میذاری ناراحت بمونه طولانی؟ واسه تولدش کادو نمیخری؟ هواشو نداری؟ نگرانش نمیشی؟ و...

همینا رو در خق خودت انجام بده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
دقیقا من خودمو دوست ندارم😭😭😭 چطوری دوست داشته باشم؟؟ 

وقتی یکی دوست داری چیکار می‌کنی؟ میذاری حقشو بخورن؟ میذاری ناراحت بمونه طولانی؟ واسه تولدش کادو نمیخری؟ هواشو نداری؟ نگرانش نمیشی؟ و...

همینا رو در حق خودت انجام بده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور روی اعتماد به نفسم کار کنم؟؟؟ من تازه تونستم ماسک رو بیارم😂 بله شما درست میگین خیلیا از من خوش ...

خب من خیلی نمیتونم در این رابطه کمکت کنم راجبش کتاب‌های مرتبط و... رو بخون و اگه تونستی از یه روانشناس باتجربه کمک بگیر

الهی بمیرم 🥲 خودت رو ناراحت نکن لیاقتت بیشتر از این ادماست

قربونت💚

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نه عزیزمم نرو قبرستون لطفا🥺🥺🥺 برو تو خیابون ها بچرخ یا کاری که دوست داری

تنهایی چرخیدم توی خیابون ها 

خیلی بد بود....

توی نظرم همه شاد و خوشحال بودن الا من....

دیدی تنها میری کافه همه زوج زوج میان چه حس بدیه

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"
تنهایی چرخیدم توی خیابون ها  خیلی بد بود.... توی نظرم همه شاد و خوشحال بودن الا من.... دیدی ...

الهی عزیزم😔 مگه مشکلت چیه قشنگم ؟

خیلی بده منم وقتی تنها میرم کافه یه حس خیلی بدی دارم🤧 همه با عشقشون یا دوستشون میان😭😭 کلی حرف میزنن و می‌خندن 

الهی عزیزم😔 مگه مشکلت چیه قشنگم ؟ خیلی بده منم وقتی تنها میرم کافه یه حس خیلی بدی دارم🤧 همه با عش ...

من مشکلم خیلی چیزاس 

از دست خودم ناراضیم 

شیطنت های نوجونیم زیاد نبوده اما همون چندتا کوچیک جوری شده که مدام بابتش سرزنش شنیدم 

ازواجم با 

همسرم هم ناموفق بوده 

در استانه ی جداشدنم 

این حال بلاتکلیف حالمو بد کرده

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"
من مشکلم خیلی چیزاس  از دست خودم ناراضیم  شیطنت های نوجونیم زیاد نبوده اما همون چندتا کو ...

اصلا از خودت ناراضی نباش تجربه س همه ی این ها

کااش عزیزم مشاور بری خیلی کمکت میکنه

بلاتکلیفی خیلی بده 

اگه مشکلی با همسرت داشتی که واقعا نمیتونی باهاش کنار بیای همون جدا شدن بهترین راهه

خودت مستقلی یا میری پیش خانواده ت ؟؟