2777
2789

اتفاقن من الان از دوچرخه سواری اومدم 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

مگه کسی میگه ایرادی داره؟

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جا افتاده که اینجا یه چیز عادیه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

من اطرافم خانوما سوار میشن هیچ مشکلی نیس

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
تو‌ تهران ک سوار میشن  موتورم حتی دیدم

اتفاقن منم به همسرم گفتم برام موتور شارژی بگیر

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

من و دوستام گاها میریم شب ها 

قبلا انقلاب میرفتیم که بعد سختگیری هاشون دیگه تمرین کردیم الان یا پردیسان میریم یا نهج البلاغه البته خونمون اینوراست

والا تا حالا کسی بد نگاه نکرده شاید تو شهرستان ها دیر تر جا بیفته ولی شما کار خودت رو بکن

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):
شما سوار شو تا بقیه هم به شما نگاه کنند ،من میتونم به جرات بگم اولین دوچرخه سوار تو شهر محل زندگیم ب ...

واقعااا؟دمت گرم ...من از همین نگاه ها میترسم میدونی چادری ام میترسم بگن ببین چی شده ییهو...در حالیکه به عنوان ورزش بهش نگاه میکنم

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...