2777
2789

چرا دوچرخه جا نیوفتاده؟ 

من فکر میکردم موتورسواریم جا افتاده🤦🏻‍♀️

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
جدی؟!کجاها میری ...تو شهر میشه 

ما تو شهرکیم تو شهرک راحتترم چون شالم نمی‌ذارم امروز تا خونه مادرم رفتم شوهرم با ماشین دنبالم اومد😅داخل شهر تاحالا نرفتم بچم کوچکه کسی باید نگهش داره بزنم بیرون داخل شهرم همش ماشین فاز نمیده

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علتش ذهن مریض و تفکرات بیمار برخی هاست که هی با هرچی تحریک میشن 

از طرفی تعدا زیادیییییی از خانوما هم معتقدن خانونای دوچرخه سوار باعث از راه به در شدن شوهراشون هستن پس موافق این محدودیتهان

برا اینکه خودشون سختشون نشه ممنوع میکنن 😂

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
اره خیلی خوبه اون روز ی دختره میروند کیف کردم اصلا 

آره خیلی فاز میده

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
یه بار سوار شدم و اینقدر مردا تیکه انداختن که هیچوقت دیگه سوار نشدم

منم همینو میگم ...والا بی فرهنگن بقول دوستان باید کار خودمون رو بکنیم تا جابیفته

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

من و دوستام گاها میریم شب ها  قبلا انقلاب میرفتیم که بعد سختگیری هاشون دیگه تمرین کردیم الان ی ...

نام کاربریتون یعنی چی؟

یروز از صبح تا شب تو مغزم رژه میرفت،اینقدر که دیگه رو اعصابم بود.🤦‍♀️🤷‍♀️🤣

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

واقعااا؟دمت گرم ...من از همین نگاه ها میترسم میدونی چادری ام میترسم بگن ببین چی شده ییهو...در حالیکه ...

شهر ما شبها خانومها،خانوادگی میان،هر جا پیست دوچرخه هست ،دوچرخه‌سواری میکنن.

ولی نه بعنوان وسیله ایاب ذهاب تو شهر .

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

سر یه مسیر کوچک ۱۰تومن از آدم می گیرن بیشتر بخاطر گرونی کرایه ها کاش میشد خانم با دوچرخه مسافتی رو ک ...

نه اصلا گرون نیس ،هر یکساعت ۲۵۰۰ تومن از شارژ کم میشه 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...