yasamin_75 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 20059 عنوان سه روز دیگه میخوایم آزمایش ازدواج بدیم بیاین 521 بازدید | 36 پست بعد این نامزد من خیلی ریلکسه همه چی و لحظه آخر میگه مثلا شبش میگه فردا باید بریم حالا اگه من زود تر ازش بپرسم مثلا یکشنبه میریم آزمایش بدیم زشته ؟🥴یه چیز دیگه اینکه از محضر باید قبلش نامه بگیره این و باید بهش بگم؟ یا همون روز میگیره خودش ؟ 🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمیبینم 1402/06/10 | 16:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahar51355 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 5052 اول باید از محضر نامه بگیریداز الان این اخلاقش رو درست کن وگرنه پیر میشی مثل خواهر شوهر من.
yasamin_75 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 20059 همون روز میتونه نامه بگیره و برید گروه خون یه سوال باید باهم بریم ؟ینی مثلا اون باید بیاد دنبالم ؟یا من خودم تنها باید برم ؟😂🥴 🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمیبینم
yasamin_75 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 20059 اول باید از محضر نامه بگیرید از الان این اخلاقش رو درست کن وگرنه پیر میشی مثل خواهر شوهر من. همون روز که میخوایم آزمایش بدیم میتونه بگیره یا روز قبلش باید بره حتما؟ 🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمیبینم
maman_milan عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 5352 یه سوال باید باهم بریم ؟ینی مثلا اون باید بیاد دنبالم ؟یا من خودم تنها باید برم ؟😂🥴 ما هرکدوم جدا رفتیم🤣🤣اونجا همو دیدیماما الان فکر کنم دیگه دو نفری باهم میرن
sahar51355 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 5052 همون روز که میخوایم آزمایش بدیم میتونه بگیره یا روز قبلش باید بره حتما؟ همون روز فکر کنم دیر شه چون باید اول وقت باید آزمایش بدید و کلاس هم برگذار میشهما یه روز قبل گرفتیمهر دو باهم باید برید
yasamin_75 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 20059 ما هرکدوم جدا رفتیم🤣🤣اونجا همو دیدیم اما الان فکر کنم دیگه دو نفری باهم میرن فک کنم ماهم جدا باید بریم 🥴😂 یادت نیس نامه محضرو کی گرفتید؟ 🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمیبینم
yasamin_75 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 20059 همون روز فکر کنم دیر شه چون باید اول وقت باید آزمایش بدید و کلاس هم برگذار میشه ما یه روز قبل گرفتی ... نامه رو هم هر دو باید باشیم ؟اگه بهش یادآوری کنم زشته ؟اخه اون گفت ۱۳ ام بریم آزمایش بدیم 🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمیبینم
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 52103 یه سوال باید باهم بریم ؟ینی مثلا اون باید بیاد دنبالم ؟یا من خودم تنها باید برم ؟😂🥴 معلومه که باید با هم برید 🤣کی ازمایش ازدواج تنها میره اخه🤣 بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
شهنازافشار عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 10533 اسی چجور اشنا شدین؟؟؟شغلش چیه؟؟ اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
yasamin_75 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 20059 معلومه که باید با هم برید 🤣کی لزمایش ازدواج تنها میره اخه🤣 منظورم اینه تنهایی بریم آزمایشگاه با هم قرار بذاریم یه ساعت نه که اون یه روز من یه روز دیگه ینی من با ماشین خودم اون با ماشین خودش جدا 😂🥴 🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمیبینم
sahar51355 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 5052 نامه رو هم هر دو باید باشیم ؟ اگه بهش یادآوری کنم زشته ؟اخه اون گفت ۱۳ ام بریم آزمایش بدیم بله نامه هم هر دو با هم باشید و فکر کنم شناسنامه هاتون رو هم باید ببرید
maman_milan عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 5352 فک کنم ماهم جدا باید بریم 🥴😂 یادت نیس نامه محضرو کی گرفتید؟ من با پدرم ،اونم با پدرش رفتیم محضر ،چون انگار شناسنامه و فتو میخاست برای دادن نامه دیگه نامه گروا خون داد ،مجدد هر کی با باباش و ماشینش رفت گروه خون و اونجا همدیگرو دیدیم😂