2777
2789

بعد این نامزد من خیلی ریلکسه همه چی و لحظه آخر میگه مثلا شبش میگه فردا باید بریم 

حالا اگه من زود تر ازش بپرسم مثلا یکشنبه میریم آزمایش بدیم زشته ؟🥴

یه چیز دیگه اینکه از محضر باید قبلش نامه بگیره این و باید بهش بگم؟ یا همون روز میگیره خودش ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون روز میتونه نامه بگیره و برید گروه خون

یه سوال باید باهم بریم ؟ینی مثلا اون باید بیاد دنبالم ؟یا من خودم تنها باید برم ؟😂🥴

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
اول باید از محضر نامه بگیرید از الان این اخلاقش رو درست کن وگرنه پیر میشی مثل خواهر شوهر من. 

همون روز که می‌خوایم آزمایش بدیم می‌تونه بگیره یا روز قبلش باید بره حتما؟

همون روز که می‌خوایم آزمایش بدیم می‌تونه بگیره یا روز قبلش باید بره حتما؟

همون روز فکر کنم دیر شه چون باید اول وقت باید آزمایش بدید و کلاس هم برگذار میشه

ما یه روز قبل گرفتیم

هر دو باهم باید برید

ما هرکدوم جدا رفتیم🤣🤣اونجا همو دیدیم اما الان فکر کنم دیگه دو نفری باهم میرن 

فک کنم ماهم جدا باید بریم 🥴😂 یادت نیس نامه محضرو کی گرفتید؟

همون روز فکر کنم دیر شه چون باید اول وقت باید آزمایش بدید و کلاس هم برگذار میشه ما یه روز قبل گرفتی ...

نامه رو هم هر دو باید باشیم ؟

اگه بهش یادآوری کنم زشته ؟اخه اون گفت ۱۳ ام بریم آزمایش بدیم 

یه سوال باید باهم بریم ؟ینی مثلا اون باید بیاد دنبالم ؟یا من خودم تنها باید برم ؟😂🥴

معلومه که باید با هم برید 🤣کی ازمایش ازدواج تنها میره اخه🤣

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
معلومه که باید با هم برید 🤣کی لزمایش ازدواج تنها میره اخه🤣

منظورم اینه تنهایی بریم آزمایشگاه با هم قرار بذاریم یه ساعت نه که اون یه روز من یه روز دیگه ینی من با ماشین خودم اون با ماشین خودش جدا 😂🥴 

فک کنم ماهم جدا باید بریم 🥴😂 یادت نیس نامه محضرو کی گرفتید؟

من با پدرم ،اونم با پدرش رفتیم محضر ،چون انگار شناسنامه و فتو میخاست برای دادن نامه 

دیگه نامه گروا خون داد ،مجدد هر کی با باباش و ماشینش رفت گروه خون و اونجا همدیگرو دیدیم😂