maria20m مدیر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 606 عنوان میشه بیاین😑😑😑 | مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 80 پست آقا من نمیتونم واقعا تحمل کنم این دخترای .... مدرسه رو هی درحال مسخره کردنمن یا گیر میدن یا تهمت ب خدا خسته شدم 1402/06/10 | 15:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zxm23 عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 17182 گفتم گفت مهم نباشه برات اخه چطور مهم نباشه:) میفهممت خیلی حس بدیه من تو کلاس ۴ این شکلی شد دختره پشت سرم حرف میزد منم چندتا اتو داشتم ازش بهش گفتم یه بار دیگه بری پشت سرم حرف اضافی و مفت بزنی هنه ی اینارو با مدارکی کا دارم رو میکنم دیگه سمتم نمیمد😄😄✋
دیوونه_زنجیری عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 3169 اتفاقا اینکارو کردم گفت تو هیچی نیستی نمیدونم تو خودت چی دیدی گفتم هرچی هستم از تو بهترم تو یکیخودت ... مثلا بگو توم چشات چپهبینیت بده چاقی..هزار تا ایراد چرت بگیریه همچین چیزایی بگو نزار اعتماد بنفستو بیارن پایین چون اسیب میبینی و او با چشمانی که از گریه سرخ و به خون نشسته بودند هنوز هم لبخند بر لب داشت..:)
maria20m مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 606 بیشور همه جا هست تو خودتو ناراحت نکن اون داره حیوون بودنشو نشون میده میخاد ثابت کنه ک حیوونه بعضی وقتا حس میکنممشکل از منه اما میبینم با همه اینطوری میکنن
0mohsen0 عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 315 خدا رحمتشون گنه، ولی شما پسر بودید خیلی فرق میکنه یک دختر نمیتونه اینجوری کسیو بزنه نهایتش سرهم واد ... نمره انظباط مهم تره یا روحیه ادم راستش انظباطی قابل قبول شد در حالی که عضو انتظامات هم بودم
maria20m مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 606 منم مثل تو بی جرات هستم اما به مادرم که ۱۲ سالم بود فوت شده بی احترامی کردن بحث ناموس شد گرفت بستمش ... عع خدا رحمتش کنه منم باید همچین کاری بکنم باهاشون تا آدم بشن
سلول_گالوانی4 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 1477 بعضی وقتا حس میکنممشکل از منه اما میبینم با همه اینطوری میکنن خب ببین اینا ذاتن بیشورن فک میکنن خیلی شاخن تو با بیتوجهی بهشون میتونی نشیمنگاهشونو بسوزونی #کاربر آقا #من همون گرگم که بودم ولی خب خستم زیاد... #من به تلخی زدم چون بیرحمه شیرینی.... #من خیلی وقته از عشق بریدم،چون عمق این دنیای زشتو دیدم... #اگه خورشیدو میخای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی....
0mohsen0 عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 315 میرم یازدهم من هشتم بودم به مادرم که فوت شده بود فحش خیلی بدی دادن دیگه زدم به سیم اخر
maria20m مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 606 میفهممت خیلی حس بدیه من تو کلاس ۴ این شکلی شد دختره پشت سرم حرف میزد منم چندتا اتو داشتم ازش بهش گفت ... اخه رو کردم با افتخار میگفت اره اینکارارو کردم موندم
maria20m مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 606 مثلا بگو توم چشات چپه بینیت بده چاقی..هزار تا ایراد چرت بگیر یه همچین چیزایی بگو نزار اعتما ... اتفاقا بهش گفتم بشکه داشت حرص میخوردبحث شد😂هیچ مالی نیست هیچی نیستش واقعا ادمی نیستم کسیو مسخره کنم ولی اینا اکیپی واقعا خیلی سمن
zxm23 عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 17182 نمره انظباط مهم تره یا روحیه ادم راستش انظباطی قابل قبول شد در حالی که عضو انتظامات هم بودم خوب بله معلومه ادم روحیش مهم تره ولی باید هنه جیو بسنجه.... به نظرم بره دوستانه با این دختره حرف بزنه دلیل رفتاراشو بپرسه
maria20m مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 606 خب ببین اینا ذاتن بیشورن فک میکنن خیلی شاخن تو با بیتوجهی بهشون میتونی نشیمنگاهشونو بسوزونی شاید با بهتر شدن درسم بسوزن؟
maria20m مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 606 من هشتم بودم به مادرم که فوت شده بود فحش خیلی بدی دادن دیگه زدم به سیم اخر خوب کردی
zxm23 عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 17182 اخه رو کردم با افتخار میگفت اره اینکارارو کردم موندم ببین برو دوستانه بهش بگوو دلیل این کاارات چیه شاید جواب داد و گفت منم یکی از دوستام مشکل تو براش پیش اومد همین کارو کرد حل شد❤
سلول_گالوانی4 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 1477 شاید با بهتر شدن درسم بسوزن؟ قطعن با پیشرفتت زیادتر میسوزن #کاربر آقا #من همون گرگم که بودم ولی خب خستم زیاد... #من به تلخی زدم چون بیرحمه شیرینی.... #من خیلی وقته از عشق بریدم،چون عمق این دنیای زشتو دیدم... #اگه خورشیدو میخای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی....