2789
ببین برو دوستانه بهش بگوو دلیل این کاارات چیه شاید جواب داد و گفت منم یکی از دوستام مشکل تو براش پیش ...

بابا چند بار گفت تو پشتم حرف زوی دوستانه بهش گفتم بابا چرا باید پشت تویی ک دوستمی بحرفم دیدم زیر سر رفیقشه اهمیت ندادم رفت دم تخته دیدم اشتباه داره مینویسه بهش گفتم بعد اومد گف گو.ه خوری نکن گفتم هرچی دوست داشته باشم میگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابا چند بار گفت تو پشتم حرف زوی دوستانه بهش گفتم بابا چرا باید پشت تویی ک دوستمی بحرفم دیدم زیر سر ...

حاجی این دختره تعادل روحی نداره.....به مشاور مدرستون بگو شاید تونست کمکت کنه چجوری باهاش برخورد کنی

اتفاقا بهش گفتم بشکه داشت حرص میخوردبحث شد😂هیچ مالی نیست هیچی نیستش واقعا ادمی نیستم کسیو مسخره کنم ...

وای ینی بعضیا هستن هیچی نیستن ولی ملتو مسخره میکنن. اعتماد از بنفسو کجا میارن:/

و او با چشمانی که از گریه سرخ و به خون نشسته بودند هنوز هم لبخند بر لب داشت..:)
هدفم همینه چون واقعا اعصاب دعوا ندارم:(

پس بشین مث چیز بخون

#کاربر آقا    #من همون گرگم که بودم ولی خب خستم زیاد... #من به تلخی زدم چون بیرحمه شیرینی....   #من خیلی وقته از عشق بریدم،چون عمق این دنیای زشتو دیدم...      #اگه خورشیدو میخای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی....
حاجی این دختره تعادل روحی نداره.....به مشاور مدرستون بگو شاید تونست کمکت کنه چجوری باهاش برخورد کنی

مدرسمون انقدر گنده مشاور هم نداره فکر میکنه خیلی شاخه شرمنده گشاد گشاد راه میره فاز لاتی داره خیلی مسخرس اونوفت من واقعا بچه مثبتم اینا سرم تو کار خودمه رو درسم. تمرکز کردم میان میگن خ.رابه بخدا مریضن

مدرسمون انقدر گنده مشاور هم نداره فکر میکنه خیلی شاخه شرمنده گشاد گشاد راه میره فاز لاتی داره خیلی م ...

اوه اوه چه اسیدیه این دختره.....عجیبه مدرسه زنگ نزده به مامان باباش 😑😑😑😑😑وااا هرچقدم گند باشه زنگو به مامان بابای دختره باید بزنن که بیان حرف بزنن باهاشون😑😑

اوه اوه چه اسیدیه این دختره.....عجیبه مدرسه زنگ نزده به مامان باباش 😑😑😑😑😑وااا هرچقدم گند باشه ز ...

مامانشم خیلی داد بیداد میکنه دعوا کرده با من تو گپ ی طوری جلوه داده انگار من مقصرم تقلب مبکنه همش منی ک کم پیش میاد تقلب کنم بیشتر سعی میکنم برسونم کمک کنم ب بقیع ک‌نخوندن واقعا ک

از الان جزوه نوشتم در ابن حد

ببین باید شروع کنی بخونی ن فقط بگی کتاب دارم انقد جزوه نوشتم انقد

#کاربر آقا    #من همون گرگم که بودم ولی خب خستم زیاد... #من به تلخی زدم چون بیرحمه شیرینی....   #من خیلی وقته از عشق بریدم،چون عمق این دنیای زشتو دیدم...      #اگه خورشیدو میخای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی....
موندم هیکلش چاقه ۸۰ کیلوعه بعد میگ تو اخه جنیفری یادم نبود خندم میاد

وای ینی اینو بدن دست من...

انقد بی ارزشن که لیاقت ندارن بهشون جواب بدی

و او با چشمانی که از گریه سرخ و به خون نشسته بودند هنوز هم لبخند بر لب داشت..:)