2789
گفتم گفت مهم نباشه برات اخه چطور مهم نباشه:)

میفهممت خیلی حس بدیه من تو کلاس ۴ این شکلی شد دختره پشت سرم حرف میزد منم چندتا اتو داشتم ازش بهش گفتم یه بار دیگه بری پشت سرم حرف اضافی و مفت بزنی هنه ی اینارو با مدارکی کا دارم رو میکنم دیگه سمتم نمیمد😄😄✋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا اینکارو کردم گفت تو هیچی نیستی نمیدونم تو خودت چی دیدی گفتم هرچی هستم از تو بهترم تو یکی‌خودت ...

مثلا بگو توم چشات چپه

بینیت بده 

چاقی..هزار تا ایراد چرت بگیر

یه همچین چیزایی بگو نزار اعتماد بنفستو بیارن پایین چون اسیب میبینی 

و او با چشمانی که از گریه سرخ و به خون نشسته بودند هنوز هم لبخند بر لب داشت..:)
بیشور همه جا هست تو خودتو ناراحت نکن اون داره حیوون بودنشو نشون میده میخاد ثابت کنه ک حیوونه

بعضی وقتا حس میکنم‌مشکل از منه اما میبینم با همه اینطوری میکنن

خدا رحمتشون گنه، ولی شما پسر بودید خیلی فرق میکنه یک دختر نمیتونه اینجوری کسیو بزنه نهایتش سرهم واد ...

نمره انظباط مهم تره یا روحیه ادم راستش انظباطی قابل قبول شد در حالی که عضو انتظامات هم بودم

منم مثل تو بی جرات هستم اما به مادرم که ۱۲ سالم بود فوت شده بی احترامی کردن بحث ناموس شد گرفت بستمش ...

عع خدا رحمتش کنه منم باید همچین کاری بکنم باهاشون تا آدم بشن

بعضی وقتا حس میکنم‌مشکل از منه اما میبینم با همه اینطوری میکنن

خب ببین اینا ذاتن بیشورن فک میکنن خیلی شاخن تو با بیتوجهی بهشون میتونی نشیمنگاهشونو بسوزونی

#کاربر آقا    #من همون گرگم که بودم ولی خب خستم زیاد... #من به تلخی زدم چون بیرحمه شیرینی....   #من خیلی وقته از عشق بریدم،چون عمق این دنیای زشتو دیدم...      #اگه خورشیدو میخای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی....
میفهممت خیلی حس بدیه من تو کلاس ۴ این شکلی شد دختره پشت سرم حرف میزد منم چندتا اتو داشتم ازش بهش گفت ...

اخه رو کردم با افتخار میگفت اره اینکارارو کردم موندم

مثلا بگو توم چشات چپه بینیت بده  چاقی..هزار تا ایراد چرت بگیر یه همچین چیزایی بگو نزار اعتما ...

اتفاقا بهش گفتم بشکه داشت حرص میخوردبحث شد😂هیچ مالی نیست هیچی نیستش واقعا ادمی نیستم کسیو مسخره کنم ولی اینا اکیپی واقعا خیلی سمن

نمره انظباط مهم تره یا روحیه ادم راستش انظباطی قابل قبول شد در حالی که عضو انتظامات هم بودم

خوب بله معلومه ادم روحیش مهم تره ولی باید هنه جیو بسنجه.... به نظرم بره دوستانه با این دختره حرف بزنه دلیل رفتاراشو بپرسه

اخه رو کردم با افتخار میگفت اره اینکارارو کردم موندم

ببین برو دوستانه بهش بگوو دلیل این کاارات چیه شاید جواب داد و گفت منم یکی از دوستام مشکل تو براش پیش اومد همین کارو کرد حل شد❤

شاید با بهتر شدن درسم بسوزن؟

قطعن با پیشرفتت زیادتر میسوزن

#کاربر آقا    #من همون گرگم که بودم ولی خب خستم زیاد... #من به تلخی زدم چون بیرحمه شیرینی....   #من خیلی وقته از عشق بریدم،چون عمق این دنیای زشتو دیدم...      #اگه خورشیدو میخای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی....