2777
2789
اتفاقا مادرم دور از چشمم‌پیم داد دخترو جمع کن مادرش گفت بزار ب جون هم بیوفتن:/

یا حسین مادر دختر عین همن....خوب بگو مدرسه بگه به مامانش ....واس چقد رو مخن این دخترا

یکلاس بیشتر ندازه خاستم مدرسمو عوض کنم پول خیلی زیادی خاستن انگار خداهم میگ بمون بچزونشون ول ...

ببین گفتی ظاهرتو مسخره میکنن نه؟ 

درسته این‌ روشی‌ که میگم اصلا خوب نیس. ولی هممون به نقصایی داریم نه؟ 

هروقت دیدی مسخرت کردن توم اونارو از روی ظاهرشون و چهرشون مسخره کن.

اگه اونا نامرد و بی رحمن توم باش اینجوری حداقل کم اسیب میبینی

و او با چشمانی که از گریه سرخ و به خون نشسته بودند هنوز هم لبخند بر لب داشت..:)

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

هر کی مسخرت کرد جوابشو بده

دور از چشمم مسخره میکنن خبرش میاد خودمم می‌شنوم ولی بگمم داری حرف میزنی میگ‌ن تو پیگیر مایی ک ب حرفامون گوش میدی فشمم میدن میگن توعه ببخشید ک.ری فیس چی داری اخه حالا خودش لب ژل زده گونه ژل دماغ عمل دندون کامپوزیت مژه ناخون اونوفت من ی ارایش خیلی ملایم میکنم ک چهرم خسته ب نظر نیاد

فقط یه دفعه با پشت دست بزن تو دهنش و بگو دفعه آخری باشه که گ٭وه خوری می‌کنی.همه چـی اولین بارش سخته امتحان کن حتمــااا بعد درباره‌ش تاپـیک بزن و حتما تگم کـــن😘

بخند. در شأنِ ماه نیست که غمگین باشد. 
دور از چشمم مسخره میکنن خبرش میاد خودمم می‌شنوم ولی بگمم داری حرف میزنی میگ‌ن تو پیگیر مایی ک ب حرفا ...

بیشور همه جا هست تو خودتو ناراحت نکن اون داره حیوون بودنشو نشون میده میخاد ثابت کنه ک حیوونه

#کاربر آقا    #من همون گرگم که بودم ولی خب خستم زیاد... #من به تلخی زدم چون بیرحمه شیرینی....   #من خیلی وقته از عشق بریدم،چون عمق این دنیای زشتو دیدم...      #اگه خورشیدو میخای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی....
ببین گفتی ظاهرتو مسخره میکنن نه؟  درسته این‌ روشی‌ که میگم اصلا خوب نیس. ولی هممون به نقصایی د ...

اتفاقا اینکارو کردم گفت تو هیچی نیستی نمیدونم تو خودت چی دیدی گفتم هرچی هستم از تو بهترم تو یکی‌خودتو دسته بالا نگیر ک‌خندم میگیره ولی هربار مسخره میشم هربار

منم مثل تو بی جرات هستم اما به مادرم که ۱۲ سالم بود فوت شده بی احترامی کردن بحث ناموس شد گرفت بستمش ...

خدا رحمتشون گنه، ولی شما پسر بودید خیلی فرق میکنه یک دختر نمیتونه اینجوری کسیو بزنه نهایتش سرهم واد ووبیداد میکنن .....همو بزنن برای نمره انظباتشون  دردسر میشه🥴