2789
واقعا سخته من چشامو قیافمو کلا مسخره میکنن اعصابم خورد میشه

اونا مرزای بیشوری رو جابجا کردن

#کاربر آقا    #من همون گرگم که بودم ولی خب خستم زیاد... #من به تلخی زدم چون بیرحمه شیرینی....   #من خیلی وقته از عشق بریدم،چون عمق این دنیای زشتو دیدم...      #اگه خورشیدو میخای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی....
از بچگی هربار خاستن بهم توهین کنن سکوت کردم الانم دستم صدام میلرزه نمیدونم چیکار کنم ۲ سال باید تحمل ...

جوریکه درکت میکنم.. 

منم اینطوری بودم کلا نمیتونسم حرف بزنم و جوابشونو بدم واسه همین کلاسمو عوض کردم. توم عوض کنی بهتره

و او با چشمانی که از گریه سرخ و به خون نشسته بودند هنوز هم لبخند بر لب داشت..:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به معلمی که خیلی باهاش صمیمی بگو که چه رفتاری دارن

انقدر گاوه معلما هم جرات نمیکنن چیزی بگن انقدر سلی.طس ی بار کارمون ب دفتر کشید معاون طرف من بود ولی چ فایده ادم بشو نیست

انقدر گاوه معلما هم جرات نمیکنن چیزی بگن انقدر سلی.طس ی بار کارمون ب دفتر کشید معاون طرف من بود ولی ...

دفعه دیگه انقد به قول خودت سلیطه بازی دراورد به مامانش بگو ادمش کنه بعضی وقتا باید از این راه وارد شی

جوریکه درکت میکنم..  منم اینطوری بودم کلا نمیتونسم حرف بزنم و جوابشونو بدم واسه همین کلاسمو عو ...

یکلاس بیشتر ندازه خاستم مدرسمو عوض کنم پول خیلی زیادی خاستن انگار خداهم میگ بمون بچزونشون ولی چطوری اخه

اینکه چیزی نیست رفته گفته من گفتم کل کلاس بهم حسودی میکنن:/من چیکار دارم ب بقیهععههه

هر کی مسخرت کرد جوابشو بده

#کاربر آقا    #من همون گرگم که بودم ولی خب خستم زیاد... #من به تلخی زدم چون بیرحمه شیرینی....   #من خیلی وقته از عشق بریدم،چون عمق این دنیای زشتو دیدم...      #اگه خورشیدو میخای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی....
تو چیکار میکنی اینجور مواقع واقعا صبرت لبریز بشع من یسال تحمل کردم

فنون دفاع شخصی یاد گرفتم یه مشت زدم تو صورت گندشون اومد جلو برای ابروش یه فن دفاع شخصی روش زدم دیگه کسی جرات نزدیک شدن بهم رو نداره

دفعه دیگه انقد به قول خودت سلیطه بازی دراورد به مامانش بگو ادمش کنه بعضی وقتا باید از این راه وارد ش ...

اتفاقا مادرم دور از چشمم‌پیم داد دخترو جمع کن مادرش گفت بزار ب جون هم بیوفتن:/