ناگت_سوخته مدیر استارتر عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 1627 عنوان مگه میشه😐 123 بازدید | 9 پست به یکی علاقه داشته باشی ولی نه بخوای باهاش ازدواج کنی و نه رل بزنی فقط دوستش داشته باشی و بدونی اونم دوست داره😐این دیگه چه دوست داشتنیه؟😐 1402/06/10 | 09:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atiw عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 31287 بخدا که این جوری قشنگترم هست بعضی چیزا دورنماییشون قشنگه.. هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}
ببعی1ببعی عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 7590 بچه ها میشه کمکم کنید مسخرم نکنید سوال دارم دختر میتونه از دختر خوشش بیاد ؟؟؟؟؟؟ ببعیم بع بع
ناگت_سوخته مدیر استارتر عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 1627 بخدا که این جوری قشنگترم هست بعضی چیزا دورنماییشون قشنگه.. الان دقیقا تو این حالتمعلاقه ای به ازدواج و رل و اینا ندارم ولی از طرف خوشم اومده اونم اخلاقش ولی هیچ دلم نمیخواد نه پا پیش بزارم نه اون پا پیش بزاره هیچ فقط همینجور بمونه نمیدونم چمه😐😂
atiw عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 31287 الان دقیقا تو این حالتم علاقه ای به ازدواج و رل و اینا ندارم ولی از طرف خوشم اومده اونم اخلاقش ولی ... منم تو این شرایط بودم و اگه برمیگشتم به قبل هیچوقت پیشنهادشو قبول نمیکردم...حال خوب قبلیمو انتخاب میکردم. هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}
ناگت_سوخته مدیر استارتر عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 1627 منم تو این شرایط بودم و اگه برمیگشتم به قبل هیچوقت پیشنهادشو قبول نمیکردم... حال خوب قبلیمو انتخاب ... اره بنظر منم بهترین کار همینه که پنهونش کنی چون کامل نمیشناسیش فقط یه بخشی از رفتارشو دیدی همون بخشو دوست داری
هستی__ عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 3661 بخدا که این جوری قشنگترم هست بعضی چیزا دورنماییشون قشنگه.. تو از کجا مطمعنی اونم دوستت داره عزیزم ؟
atiw عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 31287 تو از کجا مطمعنی اونم دوستت داره عزیزم ؟ چون میدونم😐 هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}
هستی__ عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 3661 چون میدونم😐 مستقیم هم یکی بهت گفت دوستت دارم باید ثابت کنه با رفتار و (کارایی) که برات میکنه عزیزم اینو گفتم که بدونی دوست داشتن الکی نیست بعضی وقت ها اون آدم فقط حس خوبی نسبت به ما داره یا خوشش میاد از ما معنیش دوست داشتن نیست .