2777
2789

بخدا که این جوری قشنگترم هست بعضی چیزا دورنماییشون قشنگه..

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخدا که این جوری قشنگترم هست بعضی چیزا دورنماییشون قشنگه..

الان دقیقا تو این حالتم

علاقه ای به ازدواج و رل و اینا ندارم ولی از طرف خوشم اومده اونم اخلاقش ولی هیچ دلم نمیخواد نه پا پیش بزارم نه اون پا پیش بزاره هیچ فقط همینجور بمونه 

نمیدونم چمه😐😂

الان دقیقا تو این حالتم علاقه ای به ازدواج و رل و اینا ندارم ولی از طرف خوشم اومده اونم اخلاقش ولی ...

منم تو این شرایط بودم و اگه برمیگشتم به قبل هیچوقت پیشنهادشو قبول نمیکردم...

حال خوب قبلیمو انتخاب میکردم.

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}

منم تو این شرایط بودم و اگه برمیگشتم به قبل هیچوقت پیشنهادشو قبول نمیکردم... حال خوب قبلیمو انتخاب ...

اره بنظر منم بهترین کار همینه که پنهونش کنی چون کامل نمیشناسیش فقط یه بخشی از رفتارشو دیدی همون بخشو دوست داری

چون میدونم😐

مستقیم هم یکی بهت گفت دوستت دارم باید ثابت کنه با رفتار و (کارایی) که برات می‌کنه عزیزم 

اینو گفتم که بدونی دوست داشتن الکی نیست بعضی وقت ها اون آدم فقط حس خوبی نسبت به ما داره یا خوشش میاد از ما معنیش دوست داشتن نیست .