2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

335 بازدید | 49 پست

من تنبلی دارم سرزمین قضیه صورتم خیلی جوش میزنه

دکتر فقط قرص سیپروترون داده که بخورم.ن چی دیگه ای.

شما هم داشتین؟چحوری درمان شدین؟

و اینکه به خاطر تنبلی جوش هم میزدین ؟؟خوب شدین؟؟

منم دارم باید رعایت کنی ظرف شستنی پیش بند ببند شکمت لباست نباید خیس باشه همیشه جوراب پات باشه سردیجات زیاد نخور. رو زمین سرد نشین دستشویی رفتی خودتو با اب سرد نشور خودتو خشک کن گرمی بخور و تقویتی

در دنیایی که خدا همراه اول است هیچ کس تنها نیست♥️✨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم صورتم همش جوش میزد و چون دست میزدم جاش همه مونده

رفتم دکتر قرص کلیندامایسین ، سیبل که نوعی سیپروترون کامپاند هس داد ، بعد اسپیرونولاکتون هم داد که پدرمو در آورد قطعش کردم دیگه نخوردم با قرص هیستامین

دیگه تقریبا همینا بود با چند تا محلول

الانم دستکاری نمیکنم جوش نیس خداروشکر ولی خب جاشون هس که اونم داره کم رنگ میشه

درباره خودم عرض کنم خدمتتون یک شهریوری مهربونم که عااااشق نینی عه🥲🥺. معروف به خوش خنده خانواده😌 و در عین حال بشدت لجبازم🤪😁. در نهایت بگم بهتون کنکوری ۴۰۵ هستم (خوشحال میشم برای قبولیم یه صلوات مهمونم کنی 🙏🏼💚)

واسه من خیلی زیاده پیشونی دوطرفه صورت واسهشما چجوریه

من طرف چونه و لبم زیاد درمیاد الانم چند روزه یدونه بزرگ کنار لبم در اومده فعلا نرفته شما چند سالته

منم صورتم همش جوش میزد و چون دست میزدم جاش همه مونده رفتم دکتر قرص کلیندامایسین ، سیبل که نوعی سیپرو ...

محلول ها چیا بودن میشه اسمشو بگین

من ۲۸سالمه واقعا صورتمو پیر کرده این جوش ها

صورتمو شکسته کرده

بی نظمی پریودی هم دارم

ن من اطراف چونه و لب ندارمروی لپ و صورت و پیشونی۲۸

در میاد میره یا میمونه؟من دم پریودم زیاد میزنم یا وقتی صورتمو اصلاح میکنم در میاد من ی بار رفتم دکتر گفت بیا حجامت کنم از ترسم فرار کردم

محلول ها چیا بودن میشه اسمشو بگینمن ۲۸سالمه واقعا صورتمو پیر کرده این جوش هاصورتمو شکسته کردهبی نظمی ...

دالاسین الکل ۱.۵ درصد بعدشم یه پماد ترکیبی ترمیم کالامین و تیتانیوم اکسید که ساختنی بود

بعدشم یه ژل دیفرین داد بنظرم بیشتر همین ژل تاثیر رو توی جای جوش گذاش

البته اولش مصرف کردم صورتم پر جوش شد بعدش ولی کم کم لایه برداری میکنه شبا این ژل رو میزدم

درباره خودم عرض کنم خدمتتون یک شهریوری مهربونم که عااااشق نینی عه🥲🥺. معروف به خوش خنده خانواده😌 و در عین حال بشدت لجبازم🤪😁. در نهایت بگم بهتون کنکوری ۴۰۵ هستم (خوشحال میشم برای قبولیم یه صلوات مهمونم کنی 🙏🏼💚)

ولی بنظرم بازم بهترین کار شستشو مداوم ، خوردن آب و دستکاری نکردنه

در ضمن ممکنه بعضی مواد آرایشی هم به پوست نسازه و سنگین باشه

من بخاطر سرکارم همش کرم پودر سنگین میزدم ولی الا دیگه نمیزنم یه ضد آفتاب رنگی میزنم اونم کم ، الا پوستم خیلی بهتر شده یکم نفس داره میکشه