عزیزم اگز خودت بچه داری اینکار خطرناک رو نکنی باید تب بچه در هرصورت کنترل بشه وگرنه خطرناکه
هر دفعه تب کرد بردم دکتر یا امپول داد یا ازیترومایسین خودمم خونه بهش تب بر دادم همیشه تو خونه پلمپش دارم ولی اولویتم درمانگاه بود همیشه حتی سه شب با اسنپ وقتی که شوهرم شیفت بود
باشه تو راست میگی دکتر نیستم ولی تجربه دارم ظاهرا شما از خود دکتر ها هم دکتر تر هستی😐
اره واقعا. من دکتر بچم میگه توخودت یه پا دکتری😅 ( دکتری دارم اما پزشک نیستم) . در هر صورت به خاطر شرایط خاص بچم من بعضا هفته ای دو سه بار مطب دکترم. اونقدر هم تب کرده و مشکلات جور واجور داشته که واقعا میدونم در هر شرایطی چی میشه. ضمن اینکه من مقالات مختلف روهم میخونم
هر دفعه تب کرد بردم دکتر یا امپول داد یا ازیترومایسین خودمم خونه بهش تب بر دادم همیشه تو خونه پلمپش ...
بله عزیزم درسته پس خودت تب رو کنترل کردی و دکتر هم بردی
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
خوب درمانگاه یه مشت اوسکل اند! دکتر عمومی هم شد دکتر؟ متخصص اطفالش جیزی حالیش نیست ، چه برسه به بقیه ...
خب گاهی اوقات آدم ناچار میشه ببره درمانگاه و پزشک عمومی متخصص اطفال که همیشه در دسترس نیست،به هرحال همون پزشک عمومی صددرصد از افراد عام که رشتشون پزشکی نبوده خیلی بیشتر میفهمند
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
خوب درمانگاه یه مشت اوسکل اند! دکتر عمومی هم شد دکتر؟ متخصص اطفالش جیزی حالیش نیست ، چه برسه به بقیه ...
من کرجم اخرین بار همین هفته پیش دو نصفه شب بچم بردم دکتر فهمید یه تیکه غذا یا نون بالای لوزش چسبیده درش اورد من فکر میکردم ویروس گرفته چون بدنش داغ بود تب بر اثر نمیکرد اسهالم شده بود ولی دمش گرم دکتر خوبی بود
من کرجم اخرین بار همین هفته پیش دو نصفه شب بچم بردم دکتر فهمید یه تیکه غذا یا نون بالای لوزش چسبیده ...
خدا خیرش بده. اکثرا که دور از جون اندازه بز نمیفهمند. فکر هم نکن فقط ایران اینجوره، المان و سوییسش هم همینه. از هر پنجاه تا دکتر اونم متخصص شاید یکیشون یه چیزی حالیش باشه. بقیشون واقعا نادان اند
خدا خیرش بده. اکثرا که دور از جون اندازه بز نمیفهمند. فکر هم نکن فقط ایران اینجوره، المان و سوییسش ه ...
اره دکتر بد هم داریم یه بار بردم بیمارستان امام علی واقعا پیشیمونم فقط هی خون میگرفتن اتفاقی درمانگا نزدیک خونم بردم گفتن چطور نفهمیدن معده بچست از اون به بعد میبرمش درمانگاه نزدیک خونمون